Hirdetés

Hárman halottak - Megjelent A Negyedik

|

DVD-n és Blu-Ray-en is megvásárolható A Negyedik címmel D.J. Caruso sci-fije.

Hirdetés

I Am Number Four, vagy A Negyedik a címe D.J. Caruso (Disturbia, Eagle Eye) legújabb filmjének. A celluloidra ültetett alkotás alapját a Pittacus Lore álnéven publikáló James Frey - Jobie Hughes kettős azonos című ifjúsági regénye szolgáltatta.



A Negyedik története John Smith (Alex Pettyfer) karaktere körül forog, aki ránézésre átlagos amerikai tinédzser, ám valójában a távoli Lorien bolygó menekültjeinek egyike, akik a rájuk vadászó mogadoriak elől próbálnak elrejtőzni az emberek között. A fiatalok mindegyikét egy-egy harcos védelmezi (Johnt Henri, akit a Deadwood Bullock seriffje, Timothy Olyphant alakít), ám a nyomokban loholó mogadoriak így is egymás után végeznek velük. A menekültek életét konkrét sorrendben kell kioltaniuk, hárman már meghaltak, és John lenne a negyedik. Amint értesülnek a harmadik halálesetről azonnal Ohióba költöznek Floridából, ahol John igyekszik szokás szerint a lehető legkisebb feltűnést kelteni. Képzelhetitek, hogy ez nem túl egyszerű, ha az ember... pardon, a földönkívüli gyorsabb, és erősebb bármelyik embernél, ellenálló a tűzzel és az extrém magas hőmérséklettel szemben, tárgyakat képes mozgatni pusztán gondolattal, valamint fénysugár árad a tenyeréből és a lábából. Bár igyekszik elzárkózni mindenkitől, mégiscsak barátokra tesz szert, ráadásul beleszeret egy lányba, így amikor ismét menekülnie kellene úgy dönt, hogy elég a futásból, inkább marad és harcol.



Az Intercom jóvoltából a öt, azaz 5 A Negyedik DVD-t sorsolunk ki közöttetek. Ahhoz, hogy részt vegyetek a játékban nem szükséges egyebet tennetek, mint hogy a GameStar facebook oldalán válaszoltok az alábbi kérdésre. A határidő hétfő dél.

Hány különleges képességgel bíró kiválasztottról szól a történet?
a) 4
b) 9
c) 8

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)