Hirdetés

Kipróbálható az Internet Explorer 8 második bétája

|

A böngészők piacán folyamatos verseny zajlik, ami szerencsére fejlődéssel jár, s ez megkönnyíti a felhasználók életét.

Hirdetés

Jó esetben legalábbis, hiszen léteznek olyan ötletek, amik papíron remekül mutatnak, ám a gyakorlatban több kihullott hajszálat okoznak, mint egy házsártos feleség.
Éppen erre való az a jó szokás, hogy a kedves fejlesztők olykor-olykor a fejlesztés különböző stádiumaiban jövendő felhasználóik elé tárják művüket, s a visszajelzések alapján szégyenkezve elvonulnak barlangjukba, hogy ott további hónapokig pattintsák a követ, mígnem elkészül a nagy mű, jelen esetben az Internet Explorer 8.

explorer1.jpg


A Beta 1 a fejlesztők számára volt érdekes, ám a mostani Beta 2 már a szélesebb publikum számára is hozzáférhető. A srácok előrántottak pá újítást a cilinderből, ha már fehér nyuszit nem találtak. (Az aranyosabb, de ez csak egy nyúlbolond személyes véleménye.) Többek között tag-ek alapján történő csoportosítás, gyorsítók és a régebbi böngészőkhöz tervezett veboldalakkal való kompatibilitás képezte a fejekből kipattanó isteni szikra magját. Letölteni INNEN lehet, mégpedig Windows XP-re, 32- és 64-bites Windows Vistára, továbbá Windows Server 2003-ra és 2008-ra japán, kínai, német, no és természetesen angol nyelven.

explorer2.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)