Hirdetés

Left 4 Dead 2 - négyszer annyi előrendelés, mint az első részé

|

A Left 4 Dead 2 sikere először kétséges volt az akörül folyt botrány miatt, azonban mostmár nem félünk.

Hirdetés

Mindenki számára elérhetővé vált a Left 4 Dead 2 kipróbálható verziója, és a visszajelzések rendkívül pozitívak. Mikor a Valve megtette az első bejelentést a játékkal kapcsolatban, rengetegen húzták a szájukat, hogy mégis hogy tudnak új fícsöröket belerakni, és amúgy is, a beigért DLC-k elmaradtak. Mostanra változott az emberek véleménye.

Chet Faliszek elárulta, hogy a Left 4 Dead 2 előrendelőinek száma négyszer annyi, mint akik anno az első részt előrendelték. Ezekre az adatokra hagyatkozni kicsit érdekes, mert egyértelmű, hogy látatlanban az első részt kevesebben rendelték elő, és ha az első rész sikeres volt, akkor a második részből többet fognak előrendelni. Jó lesz ez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)