Hirdetés

Márciusban sem videojátékokra költjük majd a legtöbbet, ezeket várhatjuk most

|

Folytatódik az uborkaszezon, pár kevésbé izgalmas újdonsággal és korábban megjelent játékok switches portjaival múlathatjuk az időt.

Hirdetés

2021. márciusi videojáték megjelenések - 4. hét

Overcooked: All You Can Eat - március 23. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Az Overcooked továbbra is minden idők egyik legjobb kooperatív játéka, aminek kezelését bárki könnyen elsajátíthatja, de még órák elteltével is mehet a kiabálás, ha nincs elmosott tányér, megfőtt rizs, vagy odaég a hús. Az All You Can Eat kiadás tartalmazza mindkét játékot és az összes hozzájuk megjelent DLC-t, és a next-gen platformok után hamarosan korábbi gépekre és PC-re is elérhető lesz, hogy 4K felbontás, 60 fps és gyorsabb betöltési sebesség tegye még jobbá a mókázást.

Hirdetés

Puyo Puyo Tetris 2 - március 23. - PC

Mind a Puyo Puyo, mind a Tetris kiváló játékok, és a kettőt már másodjára ötvözte a Sega. Konzolokra decemberben jelent meg a Puyo Puyo Tetris 2, de a PC-s változatnak kellett még egy kis idő. Ha bármelyiket szeretitek, és kerestek valamit, ami nem késztet nagy gondolkodásra, ezt csekkoljátok le!

Tales from the Borderlands - március 24. - Switch

Egyrészt örülhetünk annak, hogy újra megvásárolható a Telltale egyik legjobb játéka, a Tales from the Borderlands, másrészt annak is, hogy márciusban jön Switchre. Kiváló humora van, a sztorija sem utolsó, az egyik legjobb Borderlands játék - ha kimaradt, pótoljátok be!

Yakuza 6: The Song of Life - március 25. - PC, Xbox One

Aki le van maradva a Yakuza sorozattal, az jobban teszi, ha a fent említett Like a Dragon előtt pótolja a hatodik részt (ha későn szóltunk, bocsi), mely hamarosan PC-n és Xbox One-on is elérhetővé válik, teljessé téve a felhozatalt.

Balan Wonderworld - március 26. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Square Enix egy egészen érdekes, kisebb hangvételű játékkal jelentkezik március folyamán. A Balan Wonderworld egy 3D-s akció-platformer lesz, amiben egy izgalmas, zenés világban barangolhatunk. Több mint 80, különleges képességeket biztosító jelmezt használhatunk, melyek közül egyszerre hármat viselhetünk, és ellenőrzőpontoknál váltogathatjuk őket. Könnyednek és érdekesnek tűnik, néha ilyen is kell.

It Takes Two - március 26. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Josef Fares egyrészt érdekes nyilatkozatai, másrészt az egyedi, kizárólag kooperatívan játszható A Way Out miatt ismert arc a játékvilágban, és új játékában is az együttműködésé a főszerep. Egy mesés világban indulhatunk kalandra, hogy közösen teljesítsünk kihívásokat két, varázslattal babává változtatott ember szerepében. A játékmenet mellett a történet is szerephez jut, mindenképp érdemes nekiesni.

Monster Hunter Rise - március 26. - Switch

Minden platformon óriási sikert aratott a Monster Hunter World, viszont Switchre sajnos pont nem jelent meg. A Capcom helyette egy teljesen egyedi játékkal készült a Nintendo konzolját választóknak, ami a fő sorozat tagja lesz. Visszaköszön a World számos eleme: ismét egy vadász szerepében ölhetjük vagy gyűjthetjük a szörnyeket, küldetéseket teljesíthetünk és sokféle fegyvert használhatunk egy nyílt világban, ugyanakkor nagyobb teret kap a vertikális mozgás. A Rise-ban lesz egyjátékos és többjátékos mód is, utóbbi esetén négy játékos állhat össze.

Spacebase Startopia - március 26. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Spacebase Startopia a gazdasági szimulációt birodalomépítéssel, a klasszikus RTS-ek elemeivel és némi humorral vegyíti - ebből már tudhatjátok, mire számíthattok. 

Evil Genius 2: World Domination - március 30. - PC

Még 2004-ben kezdett el az Elixir Studios dolgozni az Evil Genius folytatását, azonban a fejlesztőcsapat csődje miatt a projektet törölni kellett. A Rebellion felvásárolta a jogokat, majd 2017-ben bejelentette, hogy lesz Evil Genius 2, és ha nem jön a pandémia, valószínűleg már játszhatnánk vele, de így várnunk kell még egy kicsit. Mindenesetre miután megjelenik, egy trópusi szigeten építhetünk majd egy kaszinónak álcázott rejtekhelyet, miközben a háttérben a világuralom megszerzéséért teszünk mindenféle megkérdőjelezhető dolgokat.

Kingdom Hearts sorozat - március 30. - PC

Február közepén jelentette be az Epic Games, hogy a nagy sikerű Kingdom Hearts széria most először PC-re látogat, és az egyes részek az Epic Games Store-ban lesznek megtalálhatók. A fantasy hősök és a Disney világát keverő JRPG-k közül a Kingdom Hearts 1 és 2 kibővített változata, a harmadik rész, a 2.8 Final Chapter Prologue, és a Melody of Memory érkezik, amik így több száz órányi szórakozást kínálnak a műfaj iránt fogékonyaknak.

Az áprilisi megjelenésekért lapozz tovább!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)