Hirdetés

Modderek hozzák el a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered multiját

|

Mivel a márciusban megjelent felújítással csak a kampányt álmodta újra az Activision, így a modderek kezükbe vették az irányítást a multiplayer terén.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, egy kifejezetten igényes felújítás volt, melyben a rajongók általában csak azt kifogásolták, hogy miért nem került bele a multiplayer is. A kiadó döntése persze valamelyest érthető, hiszen az Activisionnek rendelkezésére áll az ősszel megjelent Modern Warfare multija, melybe bármely korábbi pályát és módot belerakhatják, így fölösleges lett volna konkurenciát csináljanak maguknak. Néhány modder azonban nem hagyja annyiban a dolgot, és már kalapálják a teljes felújított többjátékos módot.

Hirdetés

Jelenleg 11 ember dolgozik azon, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 teljes multiplayer szegmensét kipofozzák. A CoD: Black Ops 3 modjaként készítik el a felújítást, hiszen annak modolhatósága teszi ezt legkönnyebben megvalósíthatóvá számukra. A projektet vezető Gunoftruth így nyilatkozott:

"Akkor váltunk motiválttá az egész projekthez, amikor az Activision bejelentette, hogy nem tervezik kiadni a Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayerét. Azt szeretnénk, ha az emberek az egész játékot élvezhetnék felújított grafikával."

A nehezebb döntések meghozatalában a csapat kikéri a közösség véleményét, így bárki szavazhat, hogy a felújításba a régi hangok és animációk kerüljenek-e bele, vagy a felújításban találhatóak. Abban viszont már most biztosak, hogy az eredeti multiban található jó pár elhíresült hibát, amilyen a One Man Army, javítani fogják. 

Felmerül persze a kérdés, hogy vajon az Activision nem száll-e rá a csapatra a mod miatt, de a fejlesztők bizakodóak. A modder eszközök használata teljesen legális a Black Ops 3 esetében, és nem tervezik egy az egyben átültetni a teljes játékot, tehát elvileg nem kéne, hogy jogi akadálya legyen a Modern Warfare 2 Multiplayer Remastered megvalósításának, de persze láttunk már hasonló kijelentések után elkaszált projekteket, ajtót berúgó ügyvédeket.

A CoD modot 2020 decemberében tervezik a nyilvánosság elé tárni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)