Hirdetés

[MOVIE] Fable 2 fejlesztői beszámoló

|

Új videó érkezett a Fable 2 fejlesztéséről, amiben a fejlesztő urak számos érdekes dolgot elmondanak és megtekinthetjük a fejlesztés egyes szakaszait is.

Hirdetés

A grafika láthatólag fejlődött az évek során, de ez még egy nagyon korai verziója a játéknak és a 2008-as megjelenés még messze van. Viszont a látványvilág nagyjából maradt a régi, de a városok sokkal nagyobbak, monumentálisabbak lettek mint az első részben. Ez szerintem jól is van így hiszen az alap Falbe-ben a városok nagy jóindulattal is csak kis faluknak voltak nevezhetőek (bár ez leginkább az Xbox technikája miatt volt). Peter Molyneux teljesen odavan az új kutyás flipcsőrért, de az állat animációja és reakciója szerintem egész jó, mondhatni aranyos :). A videó végén hallható zene az első részből van, így hát a muzsika megkomponálása is még hátra van a fejlesztésből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)