Hirdetés

Nyerd meg a Red Orchestra 2 gyűjtői kiadását!

|

Játssz velünk, és légy Te az, aki haza viheti a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad gyűjtői kiadását.

Hirdetés

Az október 27-i GameStar LIVE-ban kerítettünk sort Kollektor szériánk legújabb részére, amit a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad gyűjtői kiadásának szenteltünk. Most egyvalaki megnyerheti közületek a rendkívül igényes csomagot.



A játékban való részvétel feltétele, hogy csatlakozzatok a WE collect games, illetve a GameStar Facebook csoportokhoz, és az alábbi két linkelt bejegyzéshez hozzászólva leírjátok, hogy miért benneteket illetne a szóban forgó nyeremény.

Bejegyzés 1 (WE collect games)
Bejegyzés 2 (GameStar)

Ne feledjétek, csakis az vesz részt a pénteki sorsoláson, aki mindkét helyre kommentel. Sok sikert, katonák!

WE collect games Red Orchestra 2 Collector's Edition fotósorozat



A Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Collector's Edition egy autentikus lőszeres dobozban érkezik, és a játék korongja mellett egy egéralátétet, egy pólót, egy nyakba akasztható kulcstartót, egy tankmodellt és a Sztálingrád című film DVD-jét tartalmazza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)