Hirdetés

A PSP is szemet kap

|

A Sony pár napja bejelentette a PS3-hoz kapható új generációs kameráját, és az ahhoz tartozó YouTube szerű EyeVio rendszert. Nos, úgy tűnik ezt a rendszert egészíti ki a PSP-re kiadandó kamera is.

Hirdetés

A Sony ugyanis bejelentette Go!Cam névre keresztelt PSP kameráját, melyet az európai területeken május 16-tól vásárolhatunk majd meg. A kamerával akár két és fél óra videóanyagot rögzíthetünk, vagy 40,000 képet is tárolhatunk, ugyanis saját 4 gigás flash memóriájával érkezik. A kütyü természetesen beépített mikrofont is fog tartalmazni, valamint 180 fokban elforgatható lesz. Ezen kívül kap egy Go!Edit nevezetű szoftvercsomagot, mely különböző vágó és manipuláló programokat tartalmaz. A kamera ára egyébként körülbelül 50 euró körül fog mozogni.

Címkék: #sony
Platformok: Sony PSP
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)