Hirdetés

Quake Champions - hamarosan különleges dobozos kiadásban is meg lehet vásárolni

|

Az úgynevezett Scalebearer Editiont csak limitált ideig lehet begyűjteni.

Hirdetés

A Quake Championst eddig kizárólag digitális formában lehetett megszerezni. A fizetős early access státuszt követően egy ideig ingyen is be lehetett szállni a mókába, a gyűjtők számára pedig most egy új lehetőség adódott.

Hirdetés

A Bethesda a GameStoppal közösen indította el a Quake Champions: Scalebearer Edition kiadást, amit kizárólag a GameStop boltokban vagy a honlapon lehet megszerezni korlátozott ideig. A csomag augusztus 9-én jelenik meg, és a 80 dolláros (kb. 22 500 forintos) árért a játék dobozos kiadás mellé egy 12 inches (kb. 30,5 cm-es) Scalebearer szobrot is kapnak a vásárlók. Egy figura így fog kinézni:

A szobor mellé még a Limited Champions Pack is jár, amely egy rakás játékbeli tartalmat garantál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)