Hirdetés

Quantum of Solace - Cél a filmszerű élmény

|

Rég volt már, hogy minőségi James Bond-adaptációt emelhettünk le valamely áruház polcáról. Talán a Quantum of Solace megtöri mindezt?

Hirdetés

A páratlan Call of Duty-részeket készítő Treyarch az utóbbi projektek jelentőségét figyelembe véve igencsak nagy súllyal bíró csapat lett az Activisonnél. A gárda jelenleg a Call of Duty: World at War fejlesztésével foglalatoskodik és mindezt nagyon jól teszi, ugyanis jelei sem mutatkoznak az előző részek orbitális hibáinak. Ezen kívül egy teljesen saját projektet is kaptak, hiszen párhuzamosan fejlesztik a hazánkban csak decemberben filmvászonra kerülő legújabb James Bond-mozi játékadaptációját, a Quantum of Solace-t, melynek eseményei pár órával a Casino Royale után játszódnak. A brit csapat érzi is a dolog súlyát, így nem csoda, hogy nagyon komoly filmszerű élményt garantálnak.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)