Hirdetés

Reggelt! 2009. 05. 19.

|

Be kell szereznem egy nagyobb postaládát, mert nem fért be az új GS, így most sétálhatok el érte, amikor lesz egy kis időm. Javaslom, készüljetek fel ti is, lessetek a postásra, mint a szomszéd kutyája, különben személyesen kell majd átvennetek. Aprópó, jó reggelt és szép napot néktek! Igazi strandidőnk lesz.

Hirdetés

Pistike hazaér az iskolából, és meglepve látja, hogy nővére áll a zuhany alatt, dörzsöli a mellét és azt mondogatja, hogy:
- Férfit akarok.. Férfit akarok.
Másnap Pistike immár rutinosan beles a fürdőbe, s ismét látja, hogy nővére a mellét masszírozva mondogatja:
- Férfit akarok.. Férfit akarok...
Harmadnap ismét benéz, de nincs ott, ellenben a szobájából nyögések hallatszanak, benéz, és látja, hogy a nővére épp egy férfival van.
Azonnal levetkőzik, ő is beáll a zuhany alá és mellét masszírozva mondogatni kezdi:
- Számítógépet akarok... Számítógépet akarok...



A vezérigazgató aggódik egyik fiatal kollégája miatt, aki délben egy időre mindig eltűnik szem elől. Elhatározza, hogy utánajár a rejtélyes eltávozásoknak és magánnyomozót fogad fel a titok felfedésére.
A nyomozó annak rendje-módja szerint követi a megfigyelendő személyt, mikor délben elhagyja az épületet. Másnap a vezérigazgató szobájába siet, hogy beszámoljon a tapasztaltakról:
- Nos, Lopez úr a szokásos módon délben elhagyta az épületet, majd elhajtott a kocsijával a házához. Megebédelt az otthonában, majd szeretkezett a feleségével. Ezután elszívott néhányat a kiváló minőségű cigarettái közül. Végül visszatért a munkába.
- De hiszen ez pompás! Már valami rossztól féltem...
- Eeee, uram, megengedi, hogy tegezzem?
- Hát... Persze, miért is ne?
- Akkor hadd mondjam el ismét. Lopez úr a szokásos módon délben elhagyta az épületet, majd elhajtott a kocsiddal a házadhoz. Megebédelt az otthonodban, majd szeretkezett a feleségeddel. Ezután elszívott néhányat a kiváló minőségű cigarettáid közül. Végül visszatért a munkába...



A rendőr vizsgázik:
- Meddig tartott a harmincéves háború? - kérdezi a vizsgáztató.
- Nem tudom. - válaszolja a rendőr.
- Gondolkozzon - mondja a vizsgaztató - hány éves egy tizenegy esztendős kisfiú?
- Tizenegy!
- Nagyszerű! Akkor hány évig tartott a harmincéves háború?
- Tizenegy.

Milyen valójában a házasság?
Olyan mint egy sivatagi délibáb. A távolban paloták, pálmák, tevék látszanak. Aztán mikor közelebb érsz akkor eltűnik a palota, a pálmák és kettesben maradsz a tevével.



Két rendőr beszélget. Odamegy hozzájuk egy turista és megkérdezi az egyiket:
- Do you speak english?
- He?
- Sprechen sie deutsch?
- Mi?
- Espenzo italio?
- Hö?
- Chjung chjingju chjange?
- Nem értem.
A turista elmegy. Megkérdi a rendőr a társát:
- Hé, haver nem kéne elkezdeni nyelveket tanulni?
- Minek? Látod, ő négyet is tudott és mire ment vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)