Hirdetés

Star Wars Battlefront II - korlátlanul játszhatják az EA Access előfizetők

|

A teljes játék bekerült az EA előfizetős szolgáltatásának kínálatába.

Hirdetés

Valahol fura is, hogy erre nem került sor hamarabb, de a lényeg, hogy most, egy évvel a megjelenése után mindenki, aki hajlandó egy hónapra 990 vagy egy évre 5500 forintot fizetni az EA-nek (tényleg nem többet), és rendelkezik Xbox One-nal, sok egyéb játék mellett már a Star Wars Battlefront II teljes változatához is hozzáférhet.

Hirdetés

Eddig csak a 10 órás próbaváltozat volt elérhető, de mától nincs ilyen limit (ha mégis, várjatok egy kicsit, hullámokban törlik el, akár a Birodalom a Jediket), a játékot teljes egészében élvezhetjük, amíg az előfizetés él. Arról nem érkezett infó, hogy az Origin Access előfizetők is megkapják-e, egyelőre csak az Origin Access Premier tagoknak jár. Szólunk, ahogy ez megváltozik.

A Battlefront II a napokban bővült egy új helyszínnel, a Geonosisszal, illetve Obi-Wannal, aki így végre összecsaphat a már korábban bekerült Grievous tábornokkal. Enélkül soha nem lehetett volna teljes az élmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)