Hirdetés

Star Wars: Dark Forces - gyönyörűen fest az Unreal Engine 4-es rajongói remake

|

Újabb képeket tudunk mutatni az Obsidian Entertainment grafikusának hobbiprojektjéből.

Hirdetés

Különösen olyan időkben válik izgalmassá az 1995-ös Star Wars: Dark Forces valóban lélegzetelállítóan szép rajongói remake-je, mikor a messzi messzi galaxis videojátékos adaptálásáért felelős EA nyíltan kijelentette, lineáris, sztoriközpontú játékok helyett az "élő videojáték" élményében hisz. Amíg azonban egy újabb ütős single player kampánnyal felvértezett Star Wars játékra várunk, nézegethetjük a friss képeket.

Hirdetés

Érkezett ugyanis pár újabb remek kép a Star Wars: Dark Forces Unreal Engine 4-es rajongói remake-jéből. A készítő, Jason Lewis egyébként az Obsidian Entertainmentnél dolgozik és a játékok környezetének kialakításáért felel a cégnél, így cseppet sem meglepő, hogy milyen kiváló munkát végzett a Dark Forces első pályájának újragondolásával. Az alábbi galériában ti is megtaláljátok az említett képeket.

A Star Wars: Dark Forces eredetileg 1995-ben jelent meg, vagyis tényleg nem mai darab. Ti szívesen elővennétek újra a játékot ilyen grafika mellett? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)