Hirdetés

Szeptemberben végre beindul a játékipar, van mit várnunk

|

The Last of Us felfrissítve, retro shooter élmény metálzenével, robotok a francia forradalom idején - változatos és érdekes lesz a szeptemberi játékkínálat.

Hirdetés

2022. szeptemberi megjelenések 2. hét

Circus Electrique - szeptember 6. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A flipperei mellett egyre több más jellegű játékkal is jelentkező Zen Studios új alkotása a századfordulós Londonban játszódik, ahol egy cirkuszi társulatot kell vezetnünk, de nem csak az lesz a feladatunk, hogy minél látványosabb műsort adjunk elő velük: körökre osztott harcok során kell megküzdenünk London tébolyult lakóival. Érdekes steampunk akció-RPG-nek tűnik, tartsátok radaron.

Hirdetés

Temtem - szeptember 6. - PC, PS5, Xbox Series X|S, Switch

Még 2020 elején robbant be a köztudatba a Temtem, egy a Pokémon játékokra erősen hajazó online kaland, amiben lényeket gyűjtögethetünk, harcba küldhetjük őket mások lényei ellen, és közben dekorálhatjuk házunkat, illetve barátainkkal együtt kalandozhatunk. Az élmény középpontjában egy sztori áll, amiben a gonosz Belsoto klánnal kell felvennünk a harcot.

Disney Dreamlight Valley - szeptember 6. - PC, Mac, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A Disney világa iránt érdeklődőknek tökéletes lehet a Dreamlight Valley, amely rögtön azzal indít, hogy megalkothatjuk magunkat vagy álmaink Disney karakterét. Részben "életszimulátor", részben kalandjáték lesz, tele questekkel, felfedeznivalókkal, a Disney és a Pixar közkedvelt és közutálatnak örvendő karaktereivel. Célunk a völgy régi pompájának visszaállítása lesz: főzhetünk Remyvel, horgászhatunk Goofyval és kertészkedhetünk Wall-E-vel, például.

The Tomorrow Children: Phoenix Edition - szeptember 6. - PS4, PS5

Egy érdekes, de nem túl sikeres játék volt a The Tomorrow Children, amit 2016-ban korai hozzáféréssel, félkészen indított útjára és 2017-ben le is lőtt a Sony. A jogait megszerezte a Q-Games, a csapat pedig nem akarta elengedni a koncepciót, így most újjáépítették, kibővítették, nem igényel szerverhez való kapcsolódást és nincsenek benne mikrotranzakciók sem, viszont nem lesz ingyenes. Akit a hangulata elkap, adjon neki egy esélyt.

Train Sim World 3 - szeptember 6. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A vonatozás kedvelői még több különféle helyzetben bizonyíthatják, hogy kötöttpályás közlekedésben nincs náluk jobb. A Train Sim World 3-ban a világ több pontján, változatos időjárási körülmények között vezethetünk vonatokat, teljesíthetünk kihívásokat, és mindent megtudhatunk a vonatokról, amit csak tudni érdemes.

Steelrising - szeptember 8. - PC, PS5, Xbox Series X|S

A GreedFall és a The Technomancer játékokról is ismert Spiders ezúttal a francia forradalom idejébe visz minket vissza, egy alternatív idősíkra, ahol XVI. Lajos király gépi hadseregével mészárol. Mi is egy automatont irányítunk, akinek egyedüli harcosként, ismert történelmi személyek támogatásával kell szembeszállnia mindenkivel, hogy speciális képességeit használva megvédje Párizst az uralkodó pusztításától. Soulslike játékmenetre és egészen egyedi hangulatra számíthatunk, mindenképp érdemes rá odafigyelni.

Splatoon 3 - szeptember 9. - Switch

A Nintendo erőszakmentes online lövöldözős játéksorozata, a Splatoon is új résszel bővül szeptemberben, ismét megpróbálhatjuk festéklocsolással megmutatni, hogy a mi csapatunk a legjobb. Új fegyverek és eszközök állnak majd rendelkezésünkre, de visszatérnek a régebbi játékok közkedvelt elemei is, mint a Turf War mód, a sztoriközpontú kampány, vagy a Salmon Run kooperatív mód.

NBA 2K23 - szeptember 9. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Újabb év, újabb alkalom arra, hogy a 2K Games megpróbálja kihúzni a lehető legtöbb pénzt a virtuális kosarazás iránt érdeklődők zsebéből. Az NBA 2K23-ban továbbfejlesztik a játékmenetet, játszhatunk egy tengerjáró fedélzetén, visszatérnek a Michael Jordan karrierje előtt tisztelgő Jordan Challenge-ek, a MyTEAM módban pedig legendákat gyűjthetünk a kosárlabdázás különböző éráiból.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)