Hirdetés

Szeptemberben végre beindul a játékipar, van mit várnunk

|

The Last of Us felfrissítve, retro shooter élmény metálzenével, robotok a francia forradalom idején - változatos és érdekes lesz a szeptemberi játékkínálat.

Hirdetés

2022. szeptemberi megjelenések 3. hét

Isonzo - szeptember 13. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Tannenberg és Verdun után Isonzo a következő első világháborús helyszín, ahova az M2H fejlesztőcsapat harcba hív minket. Hegyeken-völgyeken, idillikus észak-olasz falvakban harcolhatunk a nagy háborúban, szögesdrótot átvágva, hegyi ösvényeken ellenfeleink mögé kerülve. Hat kaszt közül választhatunk, és még légi támogatást is hívhatunk.

Hirdetés

XIII Remake remaster - szeptember 13. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Eleve nem volt kockázatmentes vállalás a XIII 2020-ban megjelent, felújított változatának elkészítése, hiszen egy rétegjátékról van szó, ami nem biztos, hogy ma még sokakat megmozgat, de azt nem gondoltuk volna, hogy annyira rossz lesz a végeredmény, amennyire sikerült elbénázni. A Microids kiadó úgy döntött, ez így nem maradhat, ezért egy másik csapatot bízott meg azzal, hogy készítsen egy tényleg jó, igazán méltó remake-et, ami ingyen jár a korábbi változat tulajdonosainak, tartalmaz 13 fős többjátékos módot, és Switchre is megjelenik. A kiadó sűrű bocsánatkérések közepette ígérte meg, hogy ez most tényleg jó lesz, meglátjuk, sikerül-e tartania a szavát.

Metal: Hellsinger - szeptember 15. - PC, PS5, Xbox Series X|S

Továbbra is ütemesen érkeznek a retro shooterek, és van köztük olyan, ami nem csak a Doom-nosztalgiára rájátszva próbál a játékosokra hatni. A Metal: Hellsingerben ugyan szintén démonok hordáival kell megküzdenünk, de közben legendás metálzenészek dalai szólnak, és minél inkább összhangba kerülünk a zenék ritmusával, annál hatékonyabbá válik a mészárlás. Az már csak bonbonmeggy a vasvillán, hogy Troy Baker meséli el az ígéretek szerint lehengerlő történetet.

Return to Monkey Island - szeptember 17. - PC, Switch

A legendás Ron Gilbert vezényletével tér vissza idén a Monkey Island sorozat, amiben ismét Guybrush Threepwood és Elaine kerülnek a középpontba. Klasszikus point and click játékmenetre, de újszerű, a közönséget már most megosztó grafikára számíthatunk, de olyanok dolgoznak rajta, akikről tudjuk, hogy nem adnak ki bármit a kezükből.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)