Hirdetés

Szeptemberben végre beindul a játékipar, van mit várnunk

|

The Last of Us felfrissítve, retro shooter élmény metálzenével, robotok a francia forradalom idején - változatos és érdekes lesz a szeptemberi játékkínálat.

Hirdetés

2022. szeptemberi megjelenések 4. hét

Soulstice - szeptember 20. - PC, PS5, Xbox Series X|S

"Következő generációs akciójátékként" hivatkoznak készítői a Soulstice-ra, jelentsen ez bármit is. Egyszerre irányíthatunk egy testvérpárt, Briart és Lute-ot, akik közül előbbi a közelharci támadásokban és a kombókban erős, utóbbi pedig túlvilági képességeit vetheti be. Ellenfelek hadain verekedhetjük át magunkat, miközben megismerünk egy történetet a testvéri szeretetről és a feláldozásról.

Hirdetés

Session: Skate Sim - szeptember 22. - PC, PS4, PS5, Xbox Series X|S

Miközben az Electronic Arts felügyelete alatt készül a következő skate. játék, a korai hozzáféréssel 2017 óta elérhető Sessiont is sikerül befejezni. A készítők a realizmusra törekedtek, valódi spotokon gurulhatunk úgy, hogy a kontroller két analógja a deszkás egy-egy lábát irányítja. Reméljük, jobb lesz, mint a Skater XL volt.

The DioField Chronicle - szeptember 22. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Ugyan nyugati stúdióitól nemrég megszabadult, a Square Enix nem hagy fel a játékfejlesztéssel, és hamarosan egy stratégiai RPG-vel szolgál, amiben valós idejű harcokat vívhatunk taktikázva. A harcjeleneteket diorámaszerűen állították össze.

Serial Cleaners - szeptember 22. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Nem kapott annyi figyelmet, amennyit megérdemelt volna, pedig egészen jó lopakodós játék volt a Serial Cleaner, melyben azt a feladatot kaptuk, hogy tegyük rendbe bűntények helyszíneit, tüntessük el a bizonyítékokat úgy, hogy a rendőrök ebből semmit nem érzékelnek. A Serial Cleanersben ugyanezt csinálhatjuk, csak az 1990-es évek New Yorkjában, négy takarító között váltogatva, akik mind-mind másban jók.

Slime Rancher 2 - szeptember 22. - PC, Xbox Series X|S

Több mint 15 millióan próbálták ki az első Slime Ranchert, így a fejlesztőcsapat számára nyilvánvaló volt, hogy kell folytatás. Beatrix Lebeau kalandjai folytatódnak, ezúttal egy rejtélyes új szigeten, ami számos új technológiát és zselélényt tartalmaz. Korai hozzáféréssel lesz első körben elérhető.

2022. szeptemberi megjelenések 5. hét

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic - szeptember 26. - PC

Miközben javában készülhetnek a World of Warcraft játékosai a következő nagy kiegészítő, a Dragonflight megjelenésére, a klasszikus élményre vágyók számára is érkezik valami friss: ez nem más, mint a Wrath of the Lich King kiegészítő, amely eredetileg 2008-ban invitálta a játékosokat Northrendre. A Blizzard valamelyest modernizálja az élményt, elenged korábbi korlátozásokat és achievementeket is kínál, hogy egyszerre legyen izgalmas a visszatérés a régi játékosoknak, és az új kalandok a frissen csatlakozóknak.

FIFA 23 - szeptember 30. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, Stadia

Szeptember végén megjelenik az utolsó FIFA játék, amit az EA Sports csinál, ugyanis véget ér a szervezet és a kiadó együttműködése. Mindketten megígérték, hogy nem hagynak minket focis játékok nélkül a további években sem, izgalmas lesz látni a vetélytársak próbálkozásait. A FIFA 23-ba visszatér a Juventus, a PC-s változatot a jelenlegi generációs konzolokéval egy szintre hozzák, és bevezetik a HyperMotion2 technológiát, ami valódi játékosok mozgását figyelve hoz realisztikus animációkat. Kapunk mind a férfi, mind a női futball-világbajnoksághoz kapcsolódó tartalmakat, és megjelennek a női klubok is újdonságként.

PAW Patrol: Grand Prix - szeptember 30. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Az Outright Games gondoskodik arról, hogy azok a szülők, akiknek gyermekei a Mancs őrjárat rajongói, a lehető legtöbb különböző műfajjal ismertethessék meg csemetéiket. A PAW Patrol Grand Prix-ben a kutyusok autókban ülve, válogatott helyszíneken csaphatnak össze egymással, akár négyfős osztott képernyős módban.

Az októberi megjelenések listájáért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)