Hirdetés

Szokatlanul jól indul a nyár, izgalmas lesz június

|

Az év hatodik hónapjára általában teljesen leül a játékipar, de most olyan régóta várt címek jutottak erre az időszakra, mint a The Last of Us Part II vagy a Desperados 3.

Hirdetés

2020. júniusi videojáték megjelenések - 2. hét

The Elder Scrolls Online: Greymoor - június 9. - PlayStation 4, Xbox One

A PC-sek után a konzolosok is belevethetik magukat a TESO új kiegészítőjébe, melyben egy vámpírral kell megküzdenünk, aki rabigába akarja hajtani Tamriel népét. Felfedezhetjük Nyugat-Skyrimet, megküzdhetünk ocsmány szörnyekkel, és még többet tudhatunk meg Tamriel múltjáról.

Beyond Blue - június 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A gyönyörű, kék óceán egyre több játéknak lett színtere az elmúlt években, a Beyond Blue-ban is ez kap főszerepet. Egy mélytengeri búvárt irányítva fedezhetjük fel az óceán rejtélyeit 8 különböző merülés során, miközben filmesek és youtuberek narrációját hallgathatjuk. Teljesen nyugodt élmény lesz, melyet a Never Alone fejlesztői szállítanak nekünk.

Main Assembly - június 11. - PC

Egyelőre korai hozzáféréssel startol el a Main Assembly, amiben elméletileg bármit megalkothatunk: robotokat, autókat, repülőket, mecheket. Ezt követően kihívásokat teljesíthetünk, versenyeket szervezhetünk, programozhatunk, vagy akár össze is törhetjük, amit megépítettünk.

Warborn - június 12. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Warborn egy körökre osztott taktikai akciójáték lesz, mely 40 küldetést, többjátékos módot és pályaszerkesztőt is kínál. A harcok során karaktereink egymást támogathatják, a parancsnokok pedig más és más képességekkel lesznek felszerelve.

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)