Hirdetés

The Bradwell Conspiracy - egész komoly lesz a Bossa Studios új játéka

|

Olyan fejlesztők dolgoznak a sztoriközpontú projekten, akik korábban a Fable, a Batman és a Tomb Raider szériákban szereztek tapasztalatot.

Hirdetés

A Brave Plan egy új stúdió, de tapasztalt fejlesztőkből áll. Első címüket, a The Bradwell Conspiracy-t a Bossa Studios fogja kiadni. 

Hirdetés

A narratívára fókuszáló játékban 2026-ban járunk, egy rejtélyes főhőst irányítunk majd, aki egy robbanás után összezavarodva tér magához, majd hamarosan felfedez egy másik túlélőt, Ambert is, aki egy zárt ajtó másik oldalán rekedt. Az egyetlen dolog, amivel kommunikálni tudnak, egy pár Bradwell AR okosszemüveg, amelyek segítségével összedolgozhatnak és megtalálhatják együtt a menekülés kulcsát. Csakhogy minél többet fedeznek fel a titkos létesítményből, amiben vannak, annál jobban körvonalazódik egy szörnyű igazság.

A The Bradwell Conspiracy PC-re biztosan elkészül, és hamarosan többet is megmutatnak belőle majd a készítők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)