The Legend of Zelda: Breath of the Wild - a speedrun világrekord kapujában fagyott le a játék

|

A speedrunner gyakorlatilag percekre volt attól, hogy megdöntse a rekordot, amikor beütött a katasztrófa. Szerencsére azért nem ért olyan rosszul véget a történet.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Amióta csak megjelent a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, azóta nyüstölik a speedrunnerek és próbálják minél rövidebb idő alatt végigdarálni a játékot. A legjobbak már kevesebb, mint egy óra alatt végeznek a sztorival, a trónkövetelők pedig sorban bukkannak fel.

Venick is a világrekordot igyekezett megdönteni és a Twitchen élőben is követhető volt a kísérlete, de gyakorlatilag az utolsó pillanatokban, a boss fight közben lefagyott az egész játék és tragikus véget ért a rekordkísérlet. Az a szerencse, hogy Venick nem adta fel a próbálkozást és később végül sikerült megdöntenie a világrekordot az 50 perc 17 másodpreces idejével, ami azt jelenti, hogy pontosan egy másodperccel előzte meg az előző rekordot.

A fenti videón csak az incidens tekinthető meg, de az alábbi linkre kattintva megnézhetetitek a sikeres próbálkozást is. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!