Hirdetés

The Raven Remastered - mennyivel szebb a gyémánttolvaj!

|

A King Art Games point & click kalandjátékának kipofozott verziója megérkezett.

Hirdetés

Az öt éve megjelent The Raven: Legacy of a Master Thief egy kellemes, epizodikus point & click kalandjáték volt a King Art Games fejlesztésében, amelyben a 60-as évek Európájában megfordulva kellett a nyomába erednünk egy Holló művésznevű gyémánttolvajnak. Nem csak mi, a THQ Nordic is látott fantáziát a koncepcióban, ezért készülhetett el a játék felújított változata. 

Hirdetés

A The Raven Remastered többek között szebb animációkkal, fényekkel és hajakkal ajándékozza meg a műfaj kedvelőit, ráadásul a polírozást full HD felbontásba élvezhetjük olyan változatos helyszíneken megfordulva, mint a svájci alpok vagy éppen az Egyiptomi Múzeum. A kicsinosított kiadás már elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt és természetesen tudunk mutatni hozzá egy rövid launch trailert is, az nem hiányozhat. 

A játékba bekerült egyébként a francia, spanyol és az egyszerűsített kínai is a már meglévők (német, orosz, lengyel, olasz) feliratok mellé. Hátha valakinek ez is fontos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)