Hirdetés

Ott bukkant fel Geralt és Ciri, ahol nem vártuk

|

Nem a Monster Hunter World az egyetlen játék, ahol elkél a witcherek szakértelme.

Hirdetés

Nemrég olvashattatok arról a tesztünkben, hogy szerintünk hogy sikerült a The Witcher 3: Wild Hunt Nintendo Switchre készített portja, a hibrid konzolra szánt verzió pedig máris kapott egy crossovert, amely nem a korábban már látott, Monster Hunter World-ös összeborulás. 

Hirdetés

Ezúttal Ríviai Geralt és Ciri a Marvelous mechás TPS-ébe, a kizárólag Nintendo Switchre megjelent Daemon X Machinába ruccant át, így aki beszerzi a "Witcher Collaboration Pack" nevezetű DLC-t, az a játék karakterkészítőjében hozzáférhet a két witcher kinézetéhez (a Daemon X Machinában bármikor meg lehet változtatni a karakter kinézetét, így nem kell újrakezdeni a végigjátszást). 

Ti milyen videojátékokban látnátok még szívesen a Fehér Farkast felbukkanni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)