Hirdetés

Újabb Fortnite csomagot szedhetnek össze a PS Plus előfizetők

|

A Sony és az Epic Games két jó barát, ezt hirdeti a mostani Fortnite kozmetikai csomag is.

Hirdetés

A Sony többször is kínált már ingyenes Fortnite kozmetikai csomagokat azoknak, akik előfizetnek a PS Plus szolgáltatásra. Ezúttal sincs ez másképp, bár egy kicsit megmosolyogtató, hogy ez közvetlen azután érkezett, miután a Sony 250 millió dollárt vágott hozzá az Epichez. Akárhogy is a battle royale rajongói új kütyükkel villoghatnak.

Hirdetés

A mostani PS Plus csomagban van egy új sikló, egy zuhanás közben látható contrail effekt és egy új emote. Az Epic Games ugyan nem csinált trailert a csomaghoz, de egy lelkes rajongó igen.

PlayStation Plus Celebration Pack Available Now! So I decided to make a Trailer for the New PlayStation Plus Pack that is Available Free from the PlayStation Store Right Now! Hope you Like it! from r/FortNiteBR

Akinek van PS Plus előfizetése és szeret a Fortnite-ban partizni, annak nincs más dolga, mint ellátogatnia erre a linkre, és bedobni a kosarába a PS Plus Celebration Packkot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)