Art of War

Art of War kép

Az Art of War a Medal of Honor és a Tony Hawk fejlesztőinek legújabb játéka lesz, melyről elég kevés információmorzsát sikerült egyelőre elcsípni. A két kép alapján, melyek az interneten keringenek eme "alkotásról", nyugodtan levonhatjuk azt a következtetést, hogy egy igen komoly grafikával rendelkező játékocska lesz, így valószínűleg Xbox 360-ra, PS3-ra és remélhetőleg PC-re fog megjelenni. Egyesek szerint egy akció játékot fogunk kapni, de igazából senki nem tud semmi konkrétat. Abban azonban mindenki egyetért (na jó, nem mindenki, de azért reméljük), hogy az Art of War egy nívósabb gém lesz, ha már két olyan ember is dolgozik rajta, akik azért már tettek le valamit az asztalra. Egyelőre mindenki bizakodva vár, és reméljük nem kell csalódnunk majd benne.


Game Mechanic Studios - Játékfejlesztők a rák ellen

Hír | 2009.01.31 18:06

Mindig öröm olyan eseményről olvasni, amikor egy kezdeményezés fő célja nem csupán az, hogy valaki megtömje a zsebét.

Art of War infómorzsák

Hír | 2008.12.31 10:50

Ahogy telnek a napok, úgy kezd lassan körvonalazódni, hogy mit takar az EA és Activision veteránok fejlesztette cím?

Art of War a Medal of Honor és a Tony Hawk fejlesztőitől

Hír | 2008.12.27 16:35

Az Electronic Arts és az Activision Blizzard három kiugrott veteránja új formációba tömörülve kezdett játékfejlesztésbe.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)