Bless Online

Bless Online kép

A Bless Online egy koreai fantasy MMO, amit a Neowiz Games fejleszt és ad majd ki. A játékról azt kell tudni, hogy az Unreal Engine 3 egy erősen módosított motorját használja, amellyel lélegzetelállítóan gyönyörű látványvilágot tudtak teremteni. A Blessben 10 faj képviselteti majd magát, melyeknek mind kidolgozott történelmi és politikai háttere lesz és ezen fajok két frakcióba fognak tömörülni. A készítők ígérete szerint, interaktív és videókkal teli történet mesélést fogunk látni játékukban és bizonyos NPCkkel kapcsolatokat tudunk majd kiépíteni (ne tessék rosszra gondolni ;)). Természetesen a PvP, a manapság már divatos Realm vs Realm, dungeonok és raidek sem fognak hiányozni a Blessből, sőt akár még sárkányok hátán is megütközhetünk majd ellenfeleinkkel. A Bless megjelenési dátumáról még nincs információnk.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)