Chivalry: Medieval Warfare

Chivalry: Medieval Warfare kép

A Chivalry: Medieval Warfare a Torn Banner Studio első önálló játéka. A fejlesztők korábban az Age of Chivalry nevű Half-Life 2-höz készült modjukkal robbantak be a köztudatba, ami nagyban hasonlított ehhez a produkcióhoz. A Chivalry tulajdonképpen egy belső nézetes online akciójáték, ami a középkor lovagi időszakát öleli fel. Több különböző kasztból választhatunk, mint például, lándzsás, íjász vagy akár egy nehéz páncélos lovag és az a dolgunk, hogy végrehajtsuk a kitűzött feladatot, s közben minél több ellenfelet küldjünk át a másvilágra. A küldetések között találhatunk olyat is, hogy törjük be egy vár kapuját faltörő kossal vagy éppen rohanjuk le ellenfeleink táborát, szóval csupa olyan dolgot kell művelnünk, amit a középkorban az "unalom elkerülése végett" űztek. Aki kedvet kapott egy kis középkori mókához, az a Steamről szerezheti be a játékot, viszont a PlayStation 3-as és Xbox 360-as verziók szót sem érdemelnek a gyatra minőségük miatt.


Két napig ingyen tölthető egy különleges multis FPS

Hír | 2017.03.27 20:15

Mivel lövöldözni nem kell benne, inkább First Person Slasher, de így vagy úgy, érdemes letölteni.

Chivalry: Medieval Warfare - Xbox One-on gyengébb, mint PS4-en

Hír | 2015.12.03 07:17

Ha a textúrák vagy a felbontás lenne más, csak legyintenénk, de ennél sajnos többről van szó.

Chivalry: Medieval Warfare - PS4-re és Xbox One-ra is elkészülhet

Hír | 2015.10.15 13:40

A jelenlegi generációs konzolokra is megjelenhet a középkorba visszarepítő Chivalry: Medieval Warfare.

Chivalry: Medieval Warfare teszt - vissza a középkorba

Teszt | 2015.04.19 19:25

Egy jófajta középkori multis kaszabolásra bármikor vevők vagyunk, de a Chivalry: Medieval Warfare konzolos változatainak minőségére már nem annyira.

Destiny a középkorban? Valahogy így nézne ki (videó)

Hír | 2014.09.16 10:05

Emlékeztek még a Chivalry: Medieval Warfare című játékra? Nem tudunk leszakadni a PC-s modjáról. Ennek ellenére a hír arról szól, hogy várhatóan konzolra is érkezik majd a Torn Banner Studios játéka.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)