Dark

Dark kép

A vámpírokat imádni igazi divattá vált mára, de a Dark főszereplőjének áldozatai bizonyára nem így vélekednek az egészről. A Realmforge Studios berkeiben formálódó, lopakodós-akció TPS-ben Eric Bane, a vérszívó bőjébe bújunk, aki véletlenül sem csillog a napfényben, ellenben egy sötét hangulatú, véres játékban próbál nyomozni az után, aki szörnyeteggé változtatta. Bane képességei között megtalálhatjuk a különleges látást, az elterelési képességeket, az emberfeletti gyorsaságot csak úgy, mint a teleportálást. A cell-shaded, rajfilmszerű megjelenítés csak hab a Dark koncepciójának tortáján, amelybe PC és Xbox 360 platformokon kóstolhatunk bele.


Dark teszt - Sam Fisher vámpírbőrben

Teszt | 2013.07.27 10:00

Külső nézetes, lopakodós akció- RPG, a főszerepben egy újonc vámpírral, akinek egy veszélyekkel teli világában kell feltárnia, hogyan vált azzá, ami. Dark tesztünk következik.

Dark - launch traileren a lopakódos vámpírtörténet

Hír | 2013.07.07 18:30

A Dark utolsó előzetesében hangzatos idézetek olvashatóak, vajon tényleg ilyen jól sikerült a Realmforge Studios játéka?

Dark - ütős vámpír képességek

Hír | 2013.04.21 12:35

Nem lesz könnyű dolguk a Dark emberi szereplőinek, ha túl akarják élni a találkozást a főhőssel - pontosabban esélyük sem lesz.

Dark - akcióban a vámpír

Hír | 2013.03.27 20:10

A Kalypso Media új játéka előbújt a sötétből és megmutatta magát egy párperces játékmenet trailer képében.

FPS-nek álcázza magát a Dark

Hír | 2012.05.24 19:32

Szokatlan módját választotta a Kalypso Media új játéka bemutatásának.

Dark - Vámpírok vadásznak az éjszakában

Hír | 2012.05.03 21:08

RPG-elemekkel fűszerezett lopakodós akciójátékot készít a Kalypso Media vérszívókkal a főszerepben.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)