Darkstar One

Darkstar One kép

Évszázadok teltek el a galaktikus háború kitörése és lezárása óta. Azt követően viszonylagos békében éldegéltek a fennmaradt fajok az ismert univerzumokban. A Nagy Tanács felügyelte a rendet és próbálta valamelyest irányítani a birodalmat. Csakhogy egy peremvidéki faj, a Thul folyamatosan aggodalomra okot adó tevékenységeket folytat. Kayron Jarvist, egy fiatal harci pilótát alakít a játékos, aki természetesen legfőbb feladatának tekinti a béke bármilyen eszközökkel való kicsikarását.


[PATCH] Darkstar One

Hír | 2006.08.16 23:32

Az Ascaron által megérkezett a Darkstar One című 3D-s űrkaland legfrissebb az angol nyelvű játékhoz szánt 1.2-es béta tapasza. Nos a legfrissebb sem tökéletes, ugyanis a nemzetközi rajongóktól begyűjtött kívánságok közül még nem sikerült ezzel mindnek eleget tenni, így sajnos a képfrissítési probléma sem került még javításra, mely sokszor bizony problémát okoz a lemezellenőrzéskor, azonban mostanra már bekerült a játékba az új modding rendszer, melyre annyian éheztek. Íme az új angol és amerikai patch.

DarkStar One GOLD

Hír | 2006.07.26 21:52

Aranylemezre került a DarkStar One Észak-Amerikában megjelenő verziója. Ez a változat már augusztus 14-én a boltokban lesz, azonban arról nincs információ, hogy az űrbéli akció Európába mikor érkezik meg. Bizonyíték itt.

[DEMO] DarkStar One GER

Hír | 2006.05.10 18:17

Nagyon beindult a DarkStar One: egy csodaszép videó után most itt a demója, ami sajnálatos módon csak német nyelven érhető el egyelőre. Mérete azért ilyen óriási, mert nagyjából az összes tartalmat magában foglalja, amivel azonban fizetség hiányában csak egy órát játszhatunk. A 900 megás demót innen tölthetitek le. Érdemes a kettes mirrort választani. (Gamer's Hell mirror)

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)