Elemental: War of Magic

Elemental: War of Magic kép

A világűr meghódítása után a Stardock egy fantasy világba hív bennünket kalandozni. Az Elemental: War of Magic világa egykoron telve volt mágiával, és az emberek hatalmas birodalmakat hoztak létre segítségével. Délen a Malaya, keleten Al-Ashteroth, nyugaton Hallas uralkodott. Aztán jöttek a Titánok, akik a világ mágiáját akarták maguknak megszerezni, és hatalamas háborúba kezdtek. Az emberek rabszolgasorban szolgálták uraikat, ám a pusztító háború végén maga a világ tört össze. A Titánok eltűntek, az emberek pedig birodalmaik romjain próbálnak meg újra felemelkedni.


Aranylemezen az Elemental: War of Magic

Hír | 2010.08.14 11:35

Elkészült a Stardock fantasy stratégiája, kezdődjék hát a háború.

Elemental: War of Magic - Augusztusban érkezik

Hír | 2010.06.08 09:24

Nagy nehezen a boltokba kerülhet a Stardock új fantasy stratégiája.

Elemental: War of Magic a Stardock-tól

Hír | 2008.11.06 08:49

A világűr többszöri meghódítása után J. R. R. Tolkien Szilmarilok című művéből merített ihletet a Stardock belső csapata.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)