FIFA Street 3

FIFA Street 3 kép

Nem túl realisztikus 5v5 focis játék a FIFA Street 3 látványos cselekkel, hatalmas gólokkal, és szupersztárok tömkelegével. A Nike reklámok látványos mutatványai köszönnek vissza a nagyfelbontású tévék képernyőjén, nyakonöntve egy enyhén parodisztikus megjelenítéssel, s a témába vágó animéket idéző játékmenettel. Ha odakinn szakad az eső, netán derékig ér a hó, akkor vágd magad a fotelbe s kapcsolódj ki egy-két órára. A jFIFA Street 3 megjelent PS3 platinum kiadásban is.


FIFA Street 3 Xbox360 Teszt

Teszt | 2008.02.26 15:29

Az EA a labdarúgás pörgősebb formáját mutatja be a FIFA Street sorozat képében, ahol a legtöbb szabály nem él, s a játékosok a reklámok stílusában zsonglőrködnek a labdával.

FIFA Street 3 - Anglia vs. Brazília

Hír | 2008.01.19 12:06

Friss videóanyag érkezett a grundfoci szerelmeseinek játékából, a FIFA Street 3-ból, melyben két legendás nemzet játékosai esnek egymásnak.

FIFA Street 3: szupersztárok a borítón

Hír | 2007.12.19 15:15

Az Electronic Arts szokása szerint három szupersztárt szerződtetett a FIFA Street 3 reklám- és borítóarcának.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)