Lord of The Rings: The White Council

Lord of The Rings: The White Council kép

A játékban szabadon választhatók az emberek, tündék, törpök és hobbitok között. Bármelyik szerep a későbbiekben hőssé válhat a Fehér Tanács oldalán, amely tagja többek között Gandalf, Szarumán, Galadriel és Elrond.


Még él a Lord of the Rings: White Council?

Hír | 2007.02.02 12:40

Nemrég a sok Gyűrűk Ura fanatikus legszívesebben kardba dőlt volna, mivel az a hír járta, hogy legújabb kedvencük fejlesztését leállították.

Az EA feloszlatja a White Councilt?

Hír | 2007.01.05 11:24

Az Electronic Arts eddig még PC-re nem készített szerepjátékot a Gyűrűk Urából, csak konzolra az elég harmatos Third Age-t és úgy tűnik, ezután sem fog (legalább is egy ideig...) ugyanis a készülőfélben lévő a Lord of the Rings: The White Council nevű játékuk fejlesztését állítólag leállították - jelentette a 1UP egy bizonyos “meg nem nevezett biztos forrásra” hivatkozva.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)