Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise kép

A Monster Hunter Rise a Capcom népszerű szériájának következő, ezúttal első körben csak Nintendo Switch konzolokra megjelenő epizódja, ami csavar kicsit a korábbi mechanikákon, sokkal gyorsabb és intenzívebb harcokat kínál, teljesen újraértelmezi a mobilitást, a nyakunkba dob egy halom új szörnyeteget, mégis alapjait tekintve hű marad a 2004 óta futó sorozat kulcsfontosságú pontjaihoz.

Elolvasom a tesztet

Nagyszerű lenne az új Monster Hunter-kiegészítő, ha nem tenné tönkre az eredeti játékot

Hír | 2022.07.05 16:47

Játékosok ezreinek keseríti meg az életét a Monster Hunter Rise: Sunbreak, PC-n ugyanis egy csapásra használhatatlanná teszi az alapjáték mentéseit.

Itt a Monster Hunter: Rise gépigénye, mozgásban a PC-s változat

Hír | 2021.10.04 14:11

A sorozat PC-s rajongóinak nincs mitől tartaniuk: egy régebbi gép is meg tudja majd ugrani az ajánlott szintet.

A Capcom a PC-re szeretne fókuszálni a jövőben

Hír | 2021.10.03 14:24

A Capcom évtizedek óta a konzolpiac egyik legmeghatározóbb szereplője, viszont a cég egyik igazgatója szerint a közeljövőben sokkal több figyelmet akarnak szentelni az asztali gépeknek.

Újabb Capcom-játék lépte át az 1 millió eladott példányt

Hír | 2021.05.19 16:43

A kiadó fenntart és folyamatosan frissít egy Platinum listát, amin azokat a címeket tartják számon, melyek átlépték az 1 milliós álomhatárt.

Monster Hunter Rise teszt - a vadászat még izgalmasabb

Teszt | 2021.04.19 20:35

Az egyébként sem unalmas sorozat legpörgősebb játékaként a Rise tökéletes kezdés lehet az újoncoknak, de kellemesen frissnek találhatják a veteránok is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)