Patrician IV

Patrician IV kép

A 13. és a 17. század között virágzott Londontól Novgorodig a globalizáció előfutárának is tekintett Hanza kereskedelmi szövetség, amely száznál is több független városból állt. Eme szövetség egyik tagját, egy lübecki kereskedőcsalád sarját alakítjuk a Gaming Minds Studios Patrician IV című játékában. Nem meglepő módon a kereskedelemre tengeri és folyami kereskedelemre helyezték a hangsúlyt a német fejlesztők, ami révén nem csak vagyonunkat gyarapíthatjuk, hanem a társadalmi ranglétrán egyre feljebb kapaszkodva előbb egy város, később pedig az egész szövetség választott vezetőjévé válhatunk. A kereslet és a kínálat függvényében alakuló árakon túl tucatnyi riválissal, becstelen brigantikkal, pénzéhes kalózokkal és olykor náluk is nagyobb disznónak bizonyuló bárókkal, fejedelmekkel, hercegekkel és más kékvérűekkel leszünk kénytelenek megküzdeni, amennyiben belevágunk a Patrician IV hosszú elfoglaltságot kínáló végigjátszásába.


Patrizier IV: Aufstieg einer Dynastie - Készül a Patrician IV kiegészítője

Hír | 2011.01.26 16:54

Egyelőre csak német nyelvterületre jelentették be a Patrizier IV: Aufstieg einer Dynastie kiegészítő lemezt.

Patrician IV teszt

Teszt | 2010.12.08 16:48

Guckt nicht so dumm, drinkt noch 'nen Rum!

Patrician IV - Buildings trailer

Hír | 2010.08.27 11:06

Kinézetre nem egy Anno 1404, de attól még ígéretes a műfaj kedvelőinek.

Patrician IV - Megjelent a német demó

Hír | 2010.08.18 18:44

A Kalypso Media tartotta magát ígéretéhez, s a GamesCom nyitónapján útjára bocsátotta a szeptemberben érkező játék demóját.

Patrician IV trailer

Hír | 2010.08.16 17:25

Az eddig csak állóképeken látott hajókat most már szél dagasztja, s a kikötőben is hangyákként nyüzsögnek az emberek, magyarán gameplay trailerrel szolgálhatunk a széria rajongóinak.

Patrician IV - Különleges kiadás és szeptemberi kihajózás

Hír | 2010.07.23 17:20

A Kalypso Media már a Tropico 3 idején is felvetette a gyűjtői kiadás ötletét, de akkor ismeretlen okok miatt nem sikerült megvalósítani.

Patrician IV dobozkép és bétateszt

Hír | 2010.06.26 12:45

Rövidesen indul a kereskedelmi stratégia zárt bétatesztje, amelyre már most lehet jelentkezni.

Patrician IV - Az első képek

Hír | 2010.05.21 13:37

Befutottak az első, még alpha állapotot tükrözős screenshotok a Kalypso Media kereskedelmi stratégiájából.

Patrician IV bejelentés és teaser

Hír | 2010.03.26 19:35

A Kalypso media gondozásában jelenik meg a Hanza-városok hajózási és kereskedelmi tevékenységére fókuszáló sorozat újabb felvonása.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)