Stronghold 3

Stronghold 3 kép

Többéves kihagyás után jelentkezett be az angol Firefly Studios a Stronghold széria legújabb, számozását tekintve harmadik részével, ami az egyszerűség kedvéért a Stronghold 3 címet kapta a keresztségben. A rajongók legnagyobb örömére a túlbonyolított második rész és az elbaltázott fantasy maszlag Legends által kitaposott rögös ösvények helyett visszatért a csapat a gyökerekhez, ami egy, az első részre emlékeztető játékot eredményezhet 2011 tavaszán. A Stronghold 3 azonban nem csupán grafikai ráncfelvarráson esik át. A játékmenetet is befolyásolják majd olyan külsőségek, mint a napszakok és az időjárás változása, valamint a fizika törvényeinek megjelenése a felhőtlen rombolásban, hiszen nem csak építjük a várakat, időnként le is romboljuk őket.


Őrület a hét közepén: Stronghold és Crusader Kings akciók

Hír | 2012.12.19 10:05

A Steam aktuális akcióját leginkább a stratégia kedvelők fogják értékelni, hiszen Stronghold és Crusaders Kings címek csücsülnek a csomagban.

Stronghold 3: Gold Edition május végén!

Hír | 2012.05.12 20:28

A stratégiai játékok palettájának egyik üde színfoltja a Stronghold sorozat, amelynek harmadik része speciális kiadással bővül.

Stronghold 3 - Launch trailer

Hír | 2011.10.26 18:19

A Stronghold sorozat igen egyéni színfoltot jelent a stratégiai játékok palettáján.

Ingyenes első rész a Stronghold 3 előrendeléshez

Hír | 2011.07.27 09:24

A Steam Summer Sale már véget ért, de továbbra is vannak jó lehetőségek.

Késik a Stronghold 3, de új képek érkeztek

Hír | 2011.03.23 16:42

Mindenki nyugodjon meg: a Stronghold harmadik része még idén érkezik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)