The Incredible Adventures of Van Helsing III

The Incredible Adventures of Van Helsing III kép
  • Fejlesztő: Neocore
  • Kiadó: Neocore Games
  • Platform: PC
  • Stílus: Akció, Szerepjáték
  • Megjelenés: 2015.05.22.
  • Korhatár: 3+

The Incredible Adventures of Van Helsing III a NeocoreGames Van Helsing trilógiájának befejező része és ezáltal ott veszi fel a fonalat, ahol a második letette. Borgoviában a polgárháborúnak ugyan vége, de a jövő felett ott a halál árnyéka. A sötét tudományok városa romokban hever, folyamatossá váltak a hatalmi harcok. Nem mellesleg egy különös szekta is elkezdte terjeszteni igéjét, miszerint hamarosan "eljő a vég". Talán nem is tévednek akkorát, mint azt elsőre gondolná az ember. A földet hátborzongató események rázzák meg és ezek mind egy misztikus lényhez köthetők, ezért Van Helsingnek újra azt kell tennie, amiben a legjobb: fegyvert fogni és levadászni minden gonoszt és veszedelmes szörnyeteget. Most azonban ez már személyes ügy. A Van Helsing III részében ahogyan eddig, van egyjátékos mód, négyfős co-op, amit online lehet játszani, de nyolcfős PVP-re is lehetőségünk lesz. A történet során, fény derül Van Helsing pimasz és cserfes segítőjének, Lady Katarinának múltjára is, illetve sok ismerős játékelemmel is találkozhatunk a trilógia harmadik részében.


The Incredible Adventures of Van Helsing III teszt - vége van, Helsing

Teszt | 2015.06.04 14:10

A Valve-vel szemben a hazai Neocore el tud számolni háromig - és milyen jó, hogy így tett, másképp nem zárult volna ilyen izgalmasan Van Helsing és Lady Katarina kalandja.

The Incredible Adventures of Van Helsing III - ütős trailerrel érkezett a vég

Hír | 2015.05.26 15:22

Az Incredible Adventures of Van Halsing III-ban, mint az utolsó előzetesben láthatjátok, ocsmány ellenfeleket kell legyűrnünk. A választható hősökkel is megismerkedhetünk azért.

The Incredible Adventures of Van Helsing III Launch Party!

Hír | 2015.05.17 20:40

A világon elsőként a GameNighton próbálhatjátok ki a magyar Neocore Games legújabb játékát, a The Incredible Adventures of Van Helsing III-at!

The Incredible Adventures of Van Helsing III trailer - két új kaszt mutatkozik be

Hír | 2015.04.29 10:36

Szomjazzátok a Van Helsing III híreket? Most két új kaszt futott be a Neocore készülő akció-szerepjátékából.

The Incredible Adventures of Van Helsing III megjelenés - megvan az utolsó epizód dátuma!

Hír | 2015.04.02 17:33

Van Helsing és Lady Katarina kalandjai a végéhez közelednek, a mai napon megtudtuk, mikor érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing III.

The Incredible Adventures of Van Helsing III - a gamescomon mutatják be

Hír | 2014.07.18 19:24

Már javában készül a Neocore trilógiájának záró epiódja, amellyel az augusztusi gamescomra is kilátogat a csapat, sőt, egy még be nem jelentett játékot is visznek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)