The Lego Movie Videogame

The Lego Movie Videogame kép

A The LEGO Movie (magyar keresztségben A LEGO kaland) film hasonló című játékváltozatát a LEGO címeiről elhíresült Traveller's Tale hozta tető alá a Warner Bros. lobogója alatt. A The Lego Movie Videogame-ben a film történetét játszhatjuk végig, főszerepben a teljesen átlagos Emmettel, akire egy félreértés után a világ megmentésének nemes és rengeteg humorral együtt járó feladata hárul. Kalandjaink során több, mint 90 karakterrel találkozunk, valamint 15 szinten át harcolunk a gonosz ellen. A játék egyik fő alkotóeleme az építkezés, viszont ezúttal külön tervrajzokat is szereznünk kell. A támogatott platformok listája: 3DS, PC, PS3, PS4, PS Vita, Wii U, Xbox 360 és Xbox One.


Heti játékeladási toplista - a hét legnépszerűbb játéka...

Hír | 2014.02.24 13:35

Meglehetősen standard képet fest az eheti toplistánk, de a nagy kérdés, hogy vajon a Rambo: The Video Game hányadik helyet csípte meg a listában?

Heti játékeladási toplista - bajban az angol foci

Hír | 2014.02.17 12:37

Három helyet esett a FIFA 14, eltűnt Lara és két új versenyzőnk is van az élbolyban. Így alakult a hét a játékvilágban.

Ezekkel játszunk útközben februárban

Hír | 2014.02.03 10:22

A januári handheld felhozatal háromszorosából válogathatunk februárban.

The Lego Movie Videogame - egy trailer többet mond ezer szónál

Hír | 2013.12.11 10:00

Elég nehéz egy mondatban említeni Batman-t, Gandalfot és Jack Sparrow kapitányt, de ha a legújabb LEGO játékról van szó, semmi sem lehetetlen.

Érkezik a The LEGO Movie Videogame

Hír | 2013.07.17 10:40

Játékváltozatot kap a jövőre mozikba kerülő The LEGO Movie, méghozzá minden jelenlegi és újgenerációs platformra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)