Hirdetés

Ez a legjobb Assassin’s Creed Odyssey cosplay, amit eddig láttunk!

|

Várható volt, hogy előbb-utóbb valaki egészen művészi szintre emeli a görög hősiesség érzését.

Hirdetés

Mi eddig teljesen abban a hitben voltunk, hogy az Odyssey főhősnője egy kitalált karakter. Tévedtünk, ennél Kassandrásabb élményben aligha lehet részünk.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Odyssey elképesztő látványvilága még az alkalmi játékosra is ihletően hathat, ám egy Skunk nevű elhivatott cosplayer konkrétan valóban életre keltette a játék főhősnőjét, Kassandrát. A Skunk által készített ruha teljes egészében törekedik a hitelességre, hiszen a páncélzat kemény bőr és fém ötvözete.

Van jobb dolog egy tökéletes Assassin's Creed cosplaynél? Igen, két tökéletes Assassin's Creed cosplay: a fotózás erejéig a hölgy mellé társult még Rick Boer cosplayer is, aki Alexios bőrébe bújt. A lenyűgöző kosztüm szintúgy saját kézzel készült. A galériára kattintva elérhetitek a teljes sorozatot, érdemes végignézni ezeket a képeket:

Nehéz nem csillogó szemekkel nézni erre a munkára, de talán azoktól is megérdemel ez a sorozat egy elismerő félmosolyt, akik egyébként nincsenek oda az Assassin's Creed Odyssey világáért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)