Hirdetés

Egészen rendhagyó lesz az új Herkules, a TikTok-kultúra inspirálja Disney élőszereplős remake-jét

|

Ha valamit örömmel fogadnak majd a '90-es évek Disney-rajzfilmjeit kedvelő rajongók, akkor azok a TikTok-mémek, ugye?

Hirdetés

Ugyan Joe és Anthony Russo egy darabig nem fognak Marvel filmeken dolgozni, ez nem jelenti azt, hogy messzire kerültek volna az egeres cégtől. A srácok éppen a Herkules élőszereplős remake-jén ügyködnek, és közben hajmeresztő információkkal teli interjúkat adnak.

Variety beszámolója szerint az MCU legsikeresebb produkcióit jegyző Russo testvérek tisztában vannak az élőszereplős remake-eket ért kritikákkal, és szeretnének szembe menni azokkal.

Hirdetés

Szerintük sokak elégedetlenek, mert a Disney nem volt elég bátor a klasszikus rajzfilmek feldolgozásakor. Éppen ezért a Herkulest kicsit jobban megpiszkálják majd, mint hinnénk. Amikor a Variety újságírója megkérdezte a srácokat, hogy mire számíthatnak a nézők "modernizálás" címszó alatt, akkor a következőt válaszolták.

"A nézők a TikTokon edződtek, nem? Mire számítanak, ha egy musicalt látnak? Erre választ adni nagyon mókás lehet, és segíthet kitolni a műfaj határait."

Az eredeti Herkules nagy örömmel figurázta ki a '90-es évek sztárkultuszát és merchandise mániáját, szóval ha megfelelő humorral nyúlnak a TikTok kultúrához, az még jól is elsülhet. Egy picit azért félünk attól, hogy a Russo tesók komolyan veszik majd ezt a "tiktokos inspiráció" dolgot, és a humor a másik irányba megy majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)