Hirdetés

Om Nom: The Movie - animációs film készül a népszerű mobiljátékból

|

Sok játékból csinálnak filmet manapság, de arra nem számítottunk, hogy a nagy sikerű mobilos Cut the Rope bugyuta világából egész estés animációs filmet kerekítsen valaki.

Hirdetés

A ZeptoLab logikai játéka már sokadik epizódjánál tart a különböző mobilos platformokon, ahol a játékosok csak úgy falják a különböző pályákat. A Cut the Rope szereplői feltűntek már a múltban és a jövőben is, most azonban kiugranak egy kicsit a kijelzőkről, hogy a mozivásznon falják a különböző cukorkákat.

A ZeptoLab és a Blockade Entertainment ma bejelentette, hogy 2016-ban érkezik majd a Cut the Rope alapján készített animációs filmjük, az Om Nom: The Movie. A történet szerint a 13 éves Evan kíváncsiságától hajtva kinyit egy szupertitkos csomagot, amelyben egy élő kísérlet, maga Om Nom lakozik. Az imádni való kis zöld mütyűr persze azonnal el is indul felfedezni a világot, ezzel nem kis kalamajkába sodorva az ifjú Evant.

Mivel Om Nom imádja az édességet, azonnal fel is fal mindent, amit a városban talál, a főhős és húga pedig csatlakoznak hozzá egy felejthetetlen kaland erejéig, ahol rengeteg dolgot megtanulnak majd a bizalomról és a türelemről, miközben megpróbálnak kicsusszanni az Om Nomra vadászó kormányügynökök karmai közül.

Kíváncsian várjuk, mit hoznak ki belőle a készítők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)