Hirdetés

Scooby és Bátor, a gyáva kutya együtt szerepelnek egy új filmben, az első trailer már meg is jött

|

A Warner Bros. úgy döntött, hogy összehoz két félős kutyát, és nosztalgiával igyekszik a közönséget a képernyők elé csalogatni.

Hirdetés

A Bátor, a gyáva kutya az egyik kedvencünk volt annak idején, a Scooby-Dooval együtt. Álmunkban sem hittük volna, hogy a két sorozat sztárja egyszer egy közös kalandban vehetnek részt, de gyerekként még nem gondoltunk bele a 2021-es, nosztalgiában tocsogó filmes piac lehetőségeibe.

A Warner Bros. nagy örömmel jelentette, hogy érkezik a Straight Outta Nowhere: Scooby-Doo Meets Courage the Cowardly Dog című film, ami összehozza a két rajzfilm nagyjait.

Hirdetés

A film streaming szolgáltatásokon és DVD lesz megtekinthető, és ugyan pontos premierdátumot nem kaptunk, azt tudjuk, hogy valamikor az ősszel érkezik. Már trailert is kaptunk a mókához:

Nem ez lesz a filmipari magasművészet csúcsa, de ha egy nagyon unalmas estén a Trónok harcának 8. évadának újranézése és a Scooby/Bátor crossover film között kell választanom, akkor pontosan tudom, mit fogok majd elindítani. Ti hogy vagytok ezzel?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)