Hirdetés

Új képek futottak be az Avatar 2 forgatásairól

|

A stáb Hawaiin tartott egy terepszemlét, hogy átérezzék, milyen lehet Pandora vízalatti helyszíneinek felfedezése.

Hirdetés

11 éve már, hogy James Cameron mozikba küldte az IMAX 3D úttörőjeként érkező Avatart, mely ugyan történet terén semmi kiemelkedőt nem nyújtott, de technológiailag valóban kimagasló alkotás volt. A film természetesen kasszasiker lett és már akkor szállingózni kezdtek a pletykák egy esetleges folytatásról. Azt tudjuk, hogy egy ideje folynak az Avatar 2 munkálatai, most azonban végre kézzelfogható bizonyíték is érkezett erről.

Hirdetés

A film hivatalos Twitterére került fel néhány kép, melyeken a szereplők éppen Hawaiin tartózkodnak. Mivel a szereplők és a helyszínek legnagyobb részét CGI technológiával készítik el, így tényleges forgatásokról nem igazán beszélhetünk ebben az esetben. A bejegyzésben azt írják, hogy azért utaztak Hawaiire, hogy a stáb megtapasztalhassa a vízalatti világot:

Az egyik képen Sigourney Weavert láthatjuk egy merülés után, de film főszereplői, Zoe Saldana és Sam Worthington is feltűnik filmbéli családjuk körében. Érdekes kérdés, hogy Weaver milyen szerepet tölt majd be a folytatásban, hiszen karaktere az első rész eseményei során meghalt. Az mindenképp jó hír, hogy egy vízalatti világ elkészítésére vállalkoznak az alkotók, hiszen ez borítékolhatóan gyönyörű lesz. 

Az Avatar 2 a legjóindulatúbb becslések szerint is 2022-ben jelenhet meg legkorábban, így még valószínűleg sokat kell várnunk, hogy bármilyen részlet napvilágot lásson a filmből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)