Hirdetés

Váratlan helyről kaptak segítséget a Pókember: Nincs hazaút írói

|

Nem mindennapi extra munkaerő segített be a Pókember: Nincs hazaút forgatókönyvébe.

Hirdetés

Bár lassan már azért eljutunk oda, hogy aki meg akarta nézni a Pókember: Nincs hazaút című új pókmozit, az már látta is, de azért természetesen felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy az alábbi sorok több szempontból is durván spoilersek lesznek, szóval csak és kizárólag ennek tudatában folytassátok az olvasást!

Ha viszont már túlvagytok a filmnézésen, vagy nem zavarnak az idejekorán ellőtt fordulatok, akkor minden gond nélkül elolvashatjátok, ki változtatott a Pókember: Nincs hazaút forgatókönyvén, és mely jelenetben érhető ez tetten.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaútban ugyebár visszatér a Sony két korábbi Pókembere, vagyis Tobey Maguire és Andrew Garfield, magát a forgatókönyvet pedig az előbbi színész kérésére írták át. Egészen pontosan arról a jelenetről van szó, melyben Tom Holland Pókembere épp May nénit gyászolja, teljesen maga alatta van, barátai és a két alternatív univerzumos Pókember pedig megpróbálnak valahogy lelket önteni belé.

Tom Holland Peter Parkere itt azt mondja, a másik két Pókember nem értheti, mit érez most, a párhuzamos világokból érkezett társai azonban rávilágítanak arra, nagyon is tisztában vannak az efféle gyásszal. Andrew Garfield arról mesél, hogyan veszítette el Gwent, Tobey Maguire pedig Ben bácsi halála kapcsán hozakodik elő a karakter örök jelmondatával: a nagy erő nagy felelősséggel jár.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nem tudjuk, eredetileg hogy zajlott volna le ez a jelenet, de most arról érkeztek infók, hogy a forgatókönyvet Maguire kérésére írták át, ezt Erik Sommers, a film írója árulta el. Véleménye szerint senki sem ismeri jobban az első Pókember-trilógia főhősét, mint maga Tobey Maguire, így nem is volt kérdés, hogy be fogják építeni a szkriptbe az észrevételeit. Garfield is hozzátette a magáét a végeredményhez, szóval igazi koprodukciós munka lett ez az emlékezetes jelenet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)