Hirdetés

Varázslatos a Willow sorozat előzetese, azt is tudjuk, mikor jön

|

Az 1988-as Willow mozifilm eseményei folytató sorozat a Disney+-ra érkezik.

Hirdetés

Ahogy arra számítani lehetett, izgalmas bejelentések sorával indult a vasárnapig tartó Star Wars Celebration, többek között kaptunk Andor trailert és premierdátumot, megtudtuk, mikor jön A mandalóri 3. évada, és felfedték, hogy a már eddig beharangozottakon túl készül még egy Star Wars sorozat Jude Law-val a főszerepben.

Bár a nevéből egyértelműen következik, hogy a messzi-messzi galaxisba helyezett tartalmak határozzák meg a Star Wars Celebration csapásirányát, azért a Lucasfilm égisze alá tartozó többi franchise-ról sem feledkeznek meg, ha éppen van aktualitásuk, mint az Indiana Jonesnak, vagy a Willow-nak.

Hirdetés

Azt, hogy a Ron Howard rendezte, Warwick Davis, Val Kilmer és Joanne Whalley főszereplésével forgatott fantasy film folytatást kaphat, már 2018-ban megszellőztették, noha először még a mozit vették célba az alkotók.

Mindent megváltoztatott viszont, amikor a Disney úgy döntött, ideje beszállnia a streaming háborúba, így egy évvel később már egy sorozatterv kezdett formát ölteni. A forgatást jelentősen hátráltatta a koronavírus-járvány, a csúszás miatt például többször is rendezőt kellett váltani, John M. Chu, illetve Jonathan Entwistle helyett végül a Harry Potter-filmeken edződött Stephen Woolfenden instruálta a stábot, amelyhez többen is csatlakoztak az eredeti filmből.

Újfent láthatjuk a nelwyn aprónép csupa szív varázslója, Willow Ufgood szerepében Warwick Davist, akárcsak Joanne Whalley-t Sorshaként. Az 1988-as Willow főgonosza, Bavmorda lánya mostanra maga is anya lett, fiatal felnőtté cseperedett ikrei pedig a sorozat központi karakterei.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Val Kilmer egészségi állapota sajnos nem tette lehetővé, hogy a harcos Madmartigan karaktere is visszatérjen, aki gyaníthatóan az imént említett ikerpár apja.

A Willow sorozat november 30-án debütál a Disney+ kínálatában, mely addigra már Magyarországon is elérhető lesz, így nem kizárt, hogy akár szinkronnal is megtekinthetjük majd. Az imdb.com szerint az első évad 8 epizódból áll, és egyelőre nem tudni, hogy terveznek-e további szezonokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)