Hirdetés

Közel az új generáció, de még októberben is lesz mivel játszani

|

A fejlesztők ránk borítanak egy adag izgalmas játékot, hogy amíg a PlayStation 5 és az Xbox Series X érkezését várjuk, semmiképp ne unatkozzunk.

Hirdetés

2020. októberi videojáték megjelenések 3. hét

G.I. Joe: Operation Blackout - október 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Elképesztő, hogy a G.I. Joe franchise még mindig él, mi több, most épp egy játék bővíti. Az egyjátékos módban 12, a Team G.I. Joe vagy Team Cobra kötelékébe tartozó karakter közül választva harcolhatunk egyedül vagy osztott képernyős módban, online pedig Capture the Flag, Assault, King of the Hill és Deathmatch Arena meccseket vívhatunk.

Remothered: Broken Porcelain - október 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Remothered sorozat következő része egyszerre szól a sorozatot jól ismerőknek és az újaknak is. Egy az Ashmann Innben játszódó realisztikus túlélőhorror lesz, amiben nem vehetjük fel a harcot ellenfeleinkkel, de használhatunk eszközöket, hogy eltereljük a figyelmüket, és megmeneküljünk. Az élményt átvezető animációk igyekeznek fokozni.

This is the Zodiac Speaking - október 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Punch Punk Games sétaszimulátorában a zodiákus gyilkos áll a középpontban, egy San Francisco-i újságíró szerepében kell utána nyomoznunk a '70-es években. Többféle befejezéshez juthatunk el, miközben lopakodva nyomozunk, és próbáljuk összekötni a szálakat.

Cloudpunk - október 15. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

PC-re áprilisban jelent meg a cyberpunk témájú Cloudpunk, amiben egy futárt irányítunk. Bejárhatjuk a várost, miközben feladatokat teljesítünk, megismerhetünk érdekes karaktereket, és fényt deríthetünk a háttérben húzódó összeesküvésre.

Age of Empires III: Definitive Edition - október 15. - PC

Sokat kellett várnunk rá, de végre érkezik az Age of Empires III modernizált, kipofozott változata, amit akár 4K-ban is játszhatunk, és a csomag része minden kiegészítő, sőt, két új játékmód és két civilizáció is. Az online multiplayer ugyancsak működik.

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice - október 15. - PC

Érdekes módon jól sikerült Larry visszatérése, a Wet Dreams Don't Die után most érkezik a folytatás. Larry egyetlen szerelme, Faith után kutat a Kalau'a szigetcsoport szigetein, ebben lehetünk segítségére. Alapvetően egy klasszikus jellegű kalandjáték fejtörőkkel, feladatokkal, párbeszédekkel, csak hát kissé perverz is közben, mint azt a széria játékaitól megszokhattuk.

Space Crew - október 15. - PC

A Bomber Crew folytatásában az űrbe megyünk, ahol legénységünkkel vissza kell vernünk a Phasmidok támadását. A sikert úgy érhetjük el, hogy jól bánunk erőforrásainkkal, ügyesen használjuk legénységünk tagjainak képességeit, és figyelünk a rendszerek állapotára.

Aquanox: Deep Descent - október 16. - PC

Sok-sok évvel ezelőtt jelentették be az Aquanox sorozat új részét, de most végre elkészült, és a hónap közepén alámerülhetünk. Az emberiség kénytelen volt a vízfelszín alá költözni, de ez nem egy veszélytelen vállalás. Feladatunk képzett harci járművek volánjai mögött ülve megküzdenünk mindennel, ami a jólétünket fenyegeti, és akár három barátunkat is segítségül hívhatjuk ehhez.

NHL 21 - október 16. - PlayStation 4, Xbox One

Idén érkezik az EA Sports NHL sorozatának harmincadik része, de továbbra sem fordít rá kimondottan nagy figyelmet az EA. Mindenesetre kibővül és interaktívabb lesz a karriermód, melyben akár európai ligákban is indulhatunk, mielőtt az NHL-be kerülnénk, illetve visszatér számos közkedvelt mód is.

Folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)