Hirdetés

Közel az új generáció, de még októberben is lesz mivel játszani

|

A fejlesztők ránk borítanak egy adag izgalmas játékot, hogy amíg a PlayStation 5 és az Xbox Series X érkezését várjuk, semmiképp ne unatkozzunk.

Hirdetés

Most már tényleg érdemes félretenni, hiszen alig több mint egy hónap, és megérkeznek az új konzolok, illetve velük együtt az eddiginél drágább játékok. Egyelőre csak az biztos, hogy a Sony exkluzívjainak ára jelentősen emelkedik, 30 ezer forint lesz az új alapszint, ami elég durva, de legalább - a kiadó elmúlt 2-3 évét nézve - szinte biztosak lehetünk abban, hogy minőséget kapunk a pénzünkért. Előbb azonban jön még pár játék, amik igen csábítóak, hetekre bontva találjátok meg őket alább, illetve a következő oldalakon.

Hirdetés

2020. októberi videojáték megjelenések 1. hét

Super Mario Bros. 35 - október 1. - Switch

A Tetris 99 mintájára kínál egy kompetitív többjátékos élményt a Super Mario Bros. 35, amiben harmincöt játékos teljesít egyszerre pályákat, de minden legyőzött ellenfél valaki mást hátráltat. A cél, hogy utolsóként maradjunk életben. Március 31-ig lehet majd játszani, és csak egy Nintendo Switch Online előfizetés kell hozzá.

Star Wars Squadrons - október 2. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Rögtön a hónap elején érkezik egy nagyon izgalmas Star Wars játék, amiben kizárólag az űrharcok kapják a főszerepet. A VR-ban és anélkül is játszható Star Wars Squadrons 5 az 5 elleni űrcsatáit a pilótafülkében ülve vívhatjuk meg, az Új Köztársaság vagy a Birodalom oldalán, számos legendás űrrepülőt irányítva. Az egyjátékos kampány eseményei a Jedi visszatér után játszódnak, és mindkét fél szemszögéből átélhetjük a küzdelmeket. Aki a mikrotranzakciók miatt aggódik, ne tegye: minden tartalom játékkal oldható fel, ugyanakkor nem számíthatunk folyamatos frissítésekre sem. Ez talán nem is baj.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - október 2. - PlayStation 4, Xbox One

Az óriási sikerű Crash Bandicoot remake csomag után nem volt kérdés, hogy készüljön-e hivatalos folytatás. A számozás szerint negyedik részben Crash és Coco régi nemezisükkel, Doktor Neo Cortexszel néznek szembe, aki több dimenziót szeretne épp meghódítani, így központi téma lesz a időbeli és térbeli utazás. Visszatérnek majd régről ismert játékelemek, de társulnak hozzájuk újak is, és megjelennek új irányítható karakterek a maguk egyedi képességeivel. Minden adott ahhoz, hogy az év legjobb platformere legyen, bízunk benne, hogy sikerül kiérdemelnie ezt a címet.

Folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)