Hirdetés

Nagy folytatásokat, érdekes újdonságokat is hoz március

|

Nem nehéz megtippelni, mi arat majd sikert az év harmadik hónapjának megjelenései közül, de értek már minket meglepetések.

Hirdetés

2022. márciusi megjelenések 2. hét

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök - március 9. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Minden idők legsikeresebb Assassin's Creed játéka, a Valhalla most egy tartalmas kiegészítőt kap. A Dawn of Ragnarök során túlvilági erőkkel felvértezve küzdhetünk meg mindenkivel, aki utunkat kívánja állni, egyebek mellett hollóvá változhatunk vagy újraéleszthetjük halott ellenfeleinket, hogy a mi oldalunkon harcoljanak. A törpök birodalma, Svartalfheim misztikus, gyönyörű földjeire vezet az utunk, és biztos, hogy több tíz órán át örömmel maradunk ott.

Hirdetés

Chocobo GP - március 10. - Switch

Két Final Fantasy spin-offra is számíthatunk, egyik érdekesebb, mint a másik. Az 1999-es Chocobo Racing utódjául szolgáló Chocobo GP-ben könnyed, a Mario Kartot idéző versenyekben vehetünk részt a Final Fantasy karaktereit irányítva, tárgyak használatával hátráltatva ellenfeleinket. Az egyik, kieséses online módban akár 64-en is versenyezhetnek.

WWE 2K22 - március 11. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Miután a WWE 2K20 annyira rosszul sikerült, hogy a kiadó inkább elkaszálta a folytatását, most újult erővel tér vissza a sportjáték-sorozat. Felfrissítik a karriermódot, újrajátszhatjuk Rey Mysterio karrierjének legfontosabb pillanatait, és egy új mód is érkezik, amiben saját szervezetünket építhetjük.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)