Hirdetés

Nagy folytatásokat, érdekes újdonságokat is hoz március

|

Nem nehéz megtippelni, mi arat majd sikert az év harmadik hónapjának megjelenései közül, de értek már minket meglepetések.

Hirdetés

2022. márciusi megjelenések 3. hét

Grand Theft Auto V és Grand Theft Auto Online - március 15. - PS5, Xbox Series X|S

A 2013-ban megjelent Grand Theft Auto V minden idők második legnagyobb példányszámban eladott játéka a Minecraft után, de a Rockstar úgy gondolja, lehet még fejni, mielőtt a következő GTA-val megint kasszát robbant. Az eredetileg Xbox 360-ra és PS3-ra megjelent, majd PC-re, PS4-re és Xbox One-ra átportolt játék most PS5-re és Xbox Series konzolokra látogat, ahol a játékosok akár 60 fps-sel is játszhatnak, szebb látványvilág, gyorsabb betöltés mellett élhetik újra Michael, Franklin és Trevor kalandjait. A GTA Online önállóan is játszható lesz, a PlayStation 5-ös játékosok az első három hónapban ingyen megkaparinthatják, továbbá új tutorialt kap, és megkönnyíti a belerázódást a feltörekvő bűnözők számára. A közösséget nem sikerült meggyőzni arról, hogy megéri nekik frissíteni, talán majd a megjelenés után másképp látják.

Hirdetés

Tunic - március 16. - PC, Mac, Xbox One, Xbox Series X|S

Andrew Shouldice izometrikus nézetű akció-kalandjátékában egy kis rókával fedezhetünk fel egy legendákkal, ősi erőkkel, rejtett kincsekkel és erős szörnyekkel teli világot.

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 5 - március 17. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S 

A Milestone újra motorozni hív minket, az ötödik Monster Energy Supercross játékban egy új karriermód, felkészülési szintek, és osztott képernyős opció is vár mindenkit. A sorozatot jól ismerőknek várhatóan nem okoz majd meglepetést.

The Settlers - március 17. - PC

Hosszú szünet után visszatér a The Settlers sorozat, az új epizód egy új kezdetet is jelent a franchise számára. A fejlesztők a régről ismert mechanikákat felfrissítették, mélyebb infrastruktúra- és gazdasági menedzsmentre, izgalmasabb harcokra számíthatunk. Három frakció valamelyikét irányítva építgethetjük birodalmunkat, és ha elég erősnek érezzük magunkat, akár nyolcfős online csatákban is részt vehetünk a sztorivezérelt kampány mellett.

Persona 4 Arena Ultimax - március 17. - PC, PS4, Switch

Árkád játékgépektől PS3-ra és Xbox 360-ra, most pedig három újabb platformra látogat el a Persona 4 Arena Ultimax, a méltán népszerű sorozat spin-offja. Az Arena közvetlen folytatásaként szolgáló játékban a verekedésé a főszerep, a történetet visual novel szegmensekből ismerhetjük meg.

Anno: Mutationem - március 17. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5

A ThinkingStars látványos cyberpunk akció-kalandjátéka, az Anno: Mutationem érdekes módon vegyíti a pixel-artot a 3D-vel, egyedi látványvilága mellett játékmenetével is igyekszik csábítani. Szabadon bejárhatjuk a várost, azt tehetünk, amit akarunk, beállhatunk pultosnak, cyborg corgival cseverészhetünk, leleplezhetjük egy menő V-streamer titkait, vagy változatos ellenfelek hadaival harcolhatunk.

Syberia: The World Before - március 18. - PC

A vegyes fogadtatásban részesült harmadik epizód után a Microids újabb folytatást készít a Syberia sorozathoz. Ebben két idősíkon zajlik a történet: 1937-ben Dana Roze, egy 17 éves, feltörekvő zongorista történetét ismerhetjük meg, aki már érzi a II. világháború előszelét, 2004-ben pedig a jól ismert Kate Walker kerül előtérbe, aki egy sóbányában raboskodik, de egy tragikus esemény szökésre készteti.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin - március 18. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A hónap másik FF-spinoffját a Koei Tecmo és a Team Ninja fejleszti. Az eredeti Final Fantasy történetét újragondoló játékban a hősök egy dark fantasy világban néznek szembe a Káosszal és más rémségekkel. A harc valós idejű, a főszereplő, Jack mágikus és fegyveres támadásokkal is akcióba léphet.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)