Hirdetés

Nagy folytatásokat, érdekes újdonságokat is hoz március

|

Nem nehéz megtippelni, mi arat majd sikert az év harmadik hónapjának megjelenései közül, de értek már minket meglepetések.

Hirdetés

2022. márciusi megjelenések 4-5. hét

Tiny Tina's Wonderlands - március 25. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Gearbox az elmúlt években kizárólag a Borderlands játékokkal tudott sikert aratni, minden más próbálkozása csalódást keltő volt, ezért nem is bánjuk, hogy a sorozat harmadik része után egy spin-off készül. A Tiny Tina's Wonderlands egy fantasy témájú szerepjáték világában játszódik, ahol Tina a mesélő, aki kénye-kedve szerint változtathatja a világot. A játékosok maguk alkothatják meg karaktereiket hat különböző kasztból és számos képességből szabadon válogatva, majd jelentős mennyiségű fegyver, illetve varázslat segítségével gyűrhetik le ellenfeleiket.

Hirdetés

Kirby and the Forgotten Land - március 25. - Switch

Az utóbbi évek Kirby játékai nem arattak osztatlan sikert, a 2018-as Star Allies sem lett kiemelkedően jó. A Kirby and the Forgotten Land talán megtöri a rossz szériát - már csak azért is fantasztikus, mert a rózsaszín címszereplő benyelhet óriási objektumokat (autót, italautomatát, stb.), hogy azok segítségével gyorsabban, hatékonyabban próbálhassa megmenteni a Waddle Dee-ket.

Ghostwire: Tokyo - március 25. - PC, PS5

A The Evil Within játékokról ismert Tango Gameworks most kipróbál valami mást is, de még mindig a horrornál marad. A Ghostwire Tokyóban a japán fővárost ellepik a szellemek, nekünk pedig látnoki és paranormális képességek, valamint látványos kézmozdulatok alkalmazásával kell elbánnunk velük. Érdekes lesz és egyedi, biztosan nem való mindenkinek, de az alapján, amit eddig láttunk, el tudjuk hinni, hogy megtalálja majd a közönségét. 

King Arthur: Knight's Tale - március 29. - PC

A magyar székhelyű NeocoreGames új játékát egy sikeres Kickstarter kampány előzte meg, ezt követően 2021 januárjában vált elérhetővé korai hozzáféréssel, most pedig érkezik a teljes változat. A King Arthur: Knight's Tale keveri a körökre osztott taktikai akciójátékok és a karakterközpontú szerepjátékok elemeit, egy csapatnyi hőst irányíthatunk, akik Camelot újraépítéséért harcolnak, és komoly morális dilemmákkal szembesülnek. A kampány után jön az endgame, ami még sok-sok órányi szórakozást nyújt.

Crusader Kings III - március 29. - PS5, Xbox Series X|S

Divat lett az elmúlt években a stratégiai játékok konzolokra látogatása, de az így is meglepő, hogy a Crusader Kings III-at a Paradox átülteti PS5-re és Xbox Series X|S-re - azt gondolnánk, hogy a kontrolleres közösség számára némileg idegen a grand strategy műfaj. Mindenesetre minél többen élhetik át az élményt, annál jobban örülünk - pláne úgy, hogy a játék az első naptól fogva benne lesz a Game Passben.

Weird West - március 31. - PC, PS4, Xbox One

Ha szerinted is jó ötlet a dark fantasyt a vadnyugattal vegyíteni, mindenképp írd fel magadnak a Weird Westet. Különös hangsúlyt fektettek az alkotók a karakterek kidolgozására és bemutatására, valamint arra, hogy minden újrajátszás más és más legyen.

Az áprilisi játékok listájához lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)