Hirdetés

Szeptember a remake-ek és remasterek hónapja lesz

|

A Marvel's Avengers mellett nem sok olyan játék jön, ami teljesen új és kiemelten érdekes, de nem is baj, ha tudunk tartalékolni az őszi szezon hátralévő részére.

Hirdetés

2020. szeptemberi videojáték megjelenések - 2. hét

Necromunda: Underhive Wars - szeptember 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az Underhive Warsban Necromunda városának földalatti járataiba merülhetünk le, ahol rivális bandák csatáznak a hatalomért, jólétért, és persze a túlélésért. Csapatunk tagjait testreszabhatjuk, csatába küldhetjük, képezhetjük, a terület sajátosságait pedig saját javunkra fordíthatjuk. A multizni vágyók három pajtásukkal összeállva harcolhatnak. 

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - szeptember 8.  - PC, PlayStation 4, Xbox One

Néhány éve egy hosszabb cikkben részleteztük, hogyan nyírt ki egy tehetséges csapatot a Kingdoms of Amalur: Reckoning problémás fejlesztése, holott a játék maga egyébként nem lett rossz. Akinek annak idején kimaradt, a Re-Reckoning című újrakiadással tehet egy próbát, amely feljavított látvánnyal, finomított játékmenettel tálalja újra az élményt.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon - szeptember 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A nagy sikerű The Outer Worlds első kiegészítőjében egy új bolygót járhatunk be, ahol számos érdekes küldetés, új ellenfelek, fegyverek és páncélzat vár minket. Aki az alapjátékot szerette, ezt se hagyja ki!

Lapozz tovább a folytatásért!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)