Hirdetés

Szeptember a remake-ek és remasterek hónapja lesz

|

A Marvel's Avengers mellett nem sok olyan játék jön, ami teljesen új és kiemelten érdekes, de nem is baj, ha tudunk tartalékolni az őszi szezon hátralévő részére.

Hirdetés

2020. szeptemberi videojáték megjelenések - 4-5. hét

This is the Zodiac Speaking - szeptember 24. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Punch Punk Games sétaszimulátorában a zodiákus gyilkos áll a középpontban, egy San Francisco-i újságíró szerepében kell utána nyomoznunk a '70-es években. Többféle befejezéshez juthatunk el, miközben lopakodva nyomozunk, és próbáljuk összekötni a szálakat.

Serious Sam 4 - szeptember 24. - PC, Stadia

Van úgy, hogy az ember semmi másra nem vágyik, csak hogy rátenyereljen az egérre, és ledaráljon mindent, ami az útjába kerül. A Serious Sam játékok mindig ezt az élményt adták, és a negyedik részben sem lesz másképp. A Földet újra elözönlik a szörnyek, köztük eddig nem látott rémségekkel, mi pedig legendás fegyvereket váltogatva szaggathatjuk őket darabokra, akár négyfős kooperatív módban is.

Port Royale 4 - szeptember 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Port Royale sorozat új részében a Karib-tengeren vehetünk részt Spanyolország, Anglia, Franciaország és Hollandia harcában, a 17. században. Fiatal kormányzóként irányíthatjuk kolóniánkat, hogy kis településünkből nagy kereskedővárost formáljunk, összetett kereskedelmi útvonalakat alakítsunk ki, és mindig kiszolgáljuk a városok igényeit. A vízi harcok ezúttal körökre osztva zajlanak majd.

Mafia: Definitive Edition - szeptember 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Mafia 3 és a Mafia 2 felújított kiadása után volt okunk attól félni, hogy a sorozat első részének remake-je nem sikerül majd jól, de miután kipróbáltuk, eloszlottak a kételyeink, ahogy arról a GameStar Online-on is olvashattatok a napokban. A Hangar 13 is tudja, hogy rengeteg rajongót bőszítene fel, ha nem adna bele mindent a Mafia újraélesztésébe, és emiatt került sor korábban egy halasztásra is. A sztorit már javarészt ismerjük, a játékmenet sem fog különösebb meglepetéseket okozni azoknak, akik játszottak nyílt világú játékkal az elmúlt tíz évben, de mindig boldogok vagyunk, ha visszatérhetünk a '30-as évekbe.

Bullet Age - szeptember 25. - PC, Switch

Egy nagyon szépen megrajzolt 2D-s platformer lesz a Bullet Age, melyben kardozást és lövöldözést kombinálva harcolhatunk, akár egy társunk kíséretében is. Fegyvereinket fejleszthetjük, újakat vásárolhatunk, a lövedékek pedig egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek.

Budget Cuts - szeptember 25. - PlayStation VR

PC-re még 2018-ban jelent meg a Budget Cuts, ami akkor nagy sikert aratott - most a PSVR-osok is megtudhatják, minek köszönheti ezt. A sztori szerint egy TransCorp nevű megavállalat alkalmazottját alakítjuk, aki a lapok lepecsételésének rettentő fontos feladatát végzi, azonban a cég költségcsökkentő robotokat készít, melyek miatt a mi munkánk is veszélybe kerül. Számos szúró és vágó eszközzel, lopakodva kell likvidálnunk az egységeket.

Trollhunters: Defenders of Arcadia - szeptember 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Dreamworks rajzfilmsorozatához kapcsolódó játékban Jim Lake Jr. szerepében állhatjuk útját Porgonnak és ördögi terveinek. A 2D-s platformerben akár Claire-rel együtt, kooperatívan is küzdhetünk a gonoszokkal.

Projection: First Light - szeptember 29. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Erősen a Limbót idézi a Projection: First Light című oldalnézetes platformer, amiben egy Greta nevű leány fedez fel egy misztikus világot.

The Walking Dead Onslaught - szeptember 29. - PC VR, PlayStation VR

A legutóbbi The Walking Dead VR játék, a Saints and Sinners egész jó lett, és a videók alapján az Onslaught is élvezetesnek tűnik. A kampány során Daryl Dion szerepében kalandozhatunk, de a sorozat számos egyéb szereplője is feltűnik. Alexandriát kell újraépítenünk a Megmentőkkel folytatott háborút követően, méghozzá úgy, hogy küldetésekre indulunk, eszközöket, ételt, nyersanyagokat gyűjtögetünk, és próbálunk nem a zombik áldozatává válni.

Lapozz tovább a folytatásért!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)