Hirdetés

Szeptemberben annyi játék jön, hogy több hónap sem lenne elég rájuk

|

Az ősz első hónapjában közel 40 játékot kapunk, ráadásul elsősorban újdonságokat.

Hirdetés

2021. szeptemberi videojáték megjelenések 5. hét

Agatha Christie - Hercule Poirot: The First Cases - szeptember 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Újabb játékban találkozhatunk a legendás Hercule Poirot-val, de ezúttal egyik első esetének megoldásában segíthetjük az ifjú nyomozót. Miután egy hóvihar következtében mindenki a Van den Bosch család birtokán ragad, gyilkosság történik, és a mi feladatunk lesz felgöngyölíteni az ügyet, összekötni a szálakat, kikérdezni a jelenlévőket, és figyelni a gyanús viselkedésre.

Hirdetés

FIFA 22 - szeptember 27. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A FIFA sorozat idei részében új animációk kívánják jobbá tenni az élményt (új generációs konzolokon, előző generáción és PC-n sajnos nem), amiket nem egy mo-cap teremben, hanem a pályán rögzítettek 22 játékos segítségével. Azért lesznek változások, amiknek mindenki örülhet: a karriermódban saját klubot alapíthatunk, új funkciókkal bővül a FUT mód, a gépi játékosok okosabban fognak viselkedni, és a VOLTA Football is kap némi szeretetet.

Chernobylite - szeptember 28. - PlayStation 4, Xbox One

A Chernobylite konzolos változatai egy kicsit csúsztak, de nem sokkal követik a nagy sikerű PC-s kiadást. A játékban Csernobil erősen fertőzött tájain kell mászkálnunk, hogy élelmet szerezzünk, megküzdjünk szörnyetegekkel és más túlélőkkel, bázist építsünk és csapatunkat is legjobb tudásunk szerint menedzseljük.

New World - szeptember 28. - PC

Az Amazon egyelőre nem túl sikeres a videojátékok piacán, de talán a New World majd ad némi reményt. Az MMORPG az 1600-as években játszódik, és egy, az Atlanti-óceán túlfelén található területet kell gyarmatosítanunk. Emberi és természetfeletti ellenfelek egyaránt várnak ránk, kisebb csapatunkkal és egy sereg tagjaként is megküzdhetünk a ránk váró veszélyekkel. Régóta készül, többször halasztották, most már nagyon szurkolunk neki. Szeptember 9 és 12 között egy nyílt béta keretében bárki kipróbálhatja, éljetek a lehetőséggel, ha a műfaj kedves számotokra.

Lemnis Gate - szeptember  28. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Időhurkos játékokból most van épp elég, de a Lemnis Gate egészen más, mint a többi. Ez ugyanis egy többjátékos shooter, amiben karaktereink egyedi képességeit és ügyességünket felhasználva kell felülkerekedni ellenfeleinken, de úgy, hogy csapatunk minden tagját mi irányítjuk. 25 másodpercünk van, hogy cselekedjünk, majd új ciklus indul (összesen öt), amiben már az előző eseményeit is számításba kell vennünk. Ha ügyesek vagyunk, előkészíthetjük a terepet jövőbeli énjeinknek, de ez komoly tervezést és alapos taktikázást igényel.

 

Hot Wheels Unleashed - szeptember 30. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Egy egészen ígéretes Hot Wheels játékon dolgozik a motoros játékairól ismert Milestone. Az Unleashedben licencelt kisautókkal száguldozhatunk válogatott pályákon, online akár 11 másik játékossal együtt, osztott képernyős módban pedig egy pajtásunk társaságában. A kreatívabbak a pályaszerkesztővel is elszórakoztathatják magukat.

Astria Ascending - szeptember 30. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Az Astria Ascending egy gyönyörűen megrajzolt, érzelmes, oldalnézetes JRPG, amiben körökre osztott harcok során kell bizonyítanunk rátermettségünket. Több mint 50 órányi játékot ígér, és még minijátékokban is részt vehetünk.

Az októberi megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)